• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bu cuma kontrolum var.. Kaç haftalık olacağını ogrenecegım ıns..benım asılama oldugu ıcın gecen hafta test gunumdu yaptım cıktı çoksukur..
Benım esım çok tıtız parlatıyo vallahı:1::1::1::1::1::1:

maşallah cnm benimde testte çıkmıştı kopkoyu çünkü 10 gün gecikmişti adetim

aferin eşine ne güzel benimki daha önce yapmadığı için bilmiyor çaylak daha ama yetiştircem :)

maşallah cnm benimde testte çıkmıştı kopkoyu çünkü 10 gün gecikmişti adetim

aferin eşine ne güzel benimki daha önce yapmadığı için bilmiyor çaylak daha ama yetiştircem :)

canım benım kanda çıktı ..daha dun adet gunumdu..
Vallahı beceremeselerde allah razı olsun eşlerimizden

Evet Ayşe kardeş bunlar bizim için bire sınavdır...çok uğraş veriyoruz nede 3 yıllık evliyim ilk yıl tüp bebek denedik ama malesef başarısızlıkla sonuçlandı...Biz yine sebeplere başvuracağız,Neticeyi Yaradana bırakacağız..Allah bana ve benim gibi bebek hasreti olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ...Yakın bir zamanda tüp bebek deneyecek olan var mı arkadaşlar

arkadaşlar kardeşimizin dediği gibi cumadan cumaya bir arkadaşımız için okunsa ne güzel olur bende varım

evet ayşe kardeş bunlar bizim için bire sınavdır...çok uğraş veriyoruz nede 3 yıllık evliyim ilk yıl tüp bebek denedik ama malesef başarısızlıkla sonuçlandı...biz yine sebeplere başvuracağız,neticeyi yaradana bırakacağız..allah bana ve benim gibi bebek hasreti olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ...yakın bir zamanda tüp bebek deneyecek olan var mı arkadaşlar

rabbım yardımcın olsun canım en yakın zamanda nasıp etsın ıns..aramıza hoşgeldın

arkadaşlar sorum olacak sorunun eşinde olan var mı yani erkekte biz ilk tüp bebek için istabulda etilerde fertijin tüp bebek merkezine gittik doktorumuz Seval Taşdemir tanıyanınız vardır,bize şu söylendi ilk erkekte sorun olması yani kadında sorunun hiç olmaması tüp bebeğin iyi sonuçlanmasına şans veriyor yani erkekte az sperm olup kadında hiç bir sorunun olması bizde öyle idik bende Allah a şükr bir sorun çıkması ama sonuç olumsuzdu diyeceğim şudur Allah cc. isterse olu istemezse olmaki isterseniz en iyi kliniğe gidiniz Önce Allahın istemesi ŞART tır

Bu gülme isaretlerini nasil yapıyoruz kızlar hep kodunumu gireceğiz aklımda tutamıyorum doğrusu

Cnm kk iletisime yaz. Onlar sana nasil olacagini yaziyor.
Bende de oyleydi yazdim mail gelmisti bana. Ama inan hatirlamiyorum hangi ayaralardan yaptigimi
Acinca asagida simgeleri goruceksin. Cok basit aslinda ama unuttum yerini :(

duru1616== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis DILEK OKUDU

sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
:nazar::nazar:ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyDU

şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
YASEMINSEZA==2 TANE YASIN 1 MERYEM 15 AYET EL KURSI 350 TANE YA VARIS OKUDU
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
:nazar::nazar:ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

:nazar::nazar:taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar:rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUDU
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

:nazar::nazar:mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUDU
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis ESMA OKUDU

yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis candan okudu
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis sevıl61 okuudu
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

SARDUNYASİ................................
melek181....................................
pamuk_ee
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

notlar
EMA 1000 TANE YA VARİS OKUDU
livpe.. yasen..seminay 84...bu haftada okumadığı takdirde listeden çıkarılacak...
(sönmez artan 1 meryem süresini okudu.)

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

Evet Ayşe kardeş bunlar bizim için bire sınavdır...çok uğraş veriyoruz nede 3 yıllık evliyim ilk yıl tüp bebek denedik ama malesef başarısızlıkla sonuçlandı...Biz yine sebeplere başvuracağız,Neticeyi Yaradana bırakacağız..Allah bana ve benim gibi bebek hasreti olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ...Yakın bir zamanda tüp bebek deneyecek olan var mı arkadaşlar

ben varım canım 5.denememi yaptırıcam en yakın zamanda inş
6 yılılmızı doldurduk evliliğimizde

arkadaşlar sorum olacak sorunun eşinde olan var mı yani erkekte biz ilk tüp bebek için istabulda etilerde fertijin tüp bebek merkezine gittik doktorumuz Seval Taşdemir tanıyanınız vardır,bize şu söylendi ilk erkekte sorun olması yani kadında sorunun hiç olmaması tüp bebeğin iyi sonuçlanmasına şans veriyor yani erkekte az sperm olup kadında hiç bir sorunun olması bizde öyle idik bende Allah a şükr bir sorun çıkması ama sonuç olumsuzdu diyeceğim şudur Allah cc. isterse olu istemezse olmaki isterseniz en iyi kliniğe gidiniz Önce Allahın istemesi ŞART tır
bizimde sorun erkekte canım

Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin

mrb canım yasinini okudum allah kabul etsin cnm inş

kizlar esim konusmus hastaneyle ve guzel bir aciklama yapmislar kahverengi lekelenme normalmis eski kanmis yani vucut onu atiyormus kirmizi olmadikca cok onemli degilmis ama cooook dusuk bir ihtimallede dusuk habercisi olabiliyormus benim ayin 22sindeydi randevum one cektiler cok sukur carsamba gunu ultrasonla bakilacakmis insallah....bisey yoktur insallahda yumosumu yada yumoslarimi gorurum....kizlar dua edin lutfen benim icin

birde bu kahverengi lekelenmede namaz kilabilirmiyim?ozure mi giriyor yoksa bilemedim....

mrb canım dikkat et kendine ayaklarını uzat ve bolca dinlen sakın ha sakın ağır iş yapma ben düşük yaptığım zaman kahve lekenme olmuştuuu..o yüzden dikkatli ol cnmm hatta bence mümkünse hiç kalkma sürekli yatt.ALLAH IN izniyle inş hiç bişecik olmaz bebişlerini görüp gelirsin dularımız seninlee

canım yasinini okumuştum ben yazdım buraya gözünden kaçmamıştır inş canım toparlaya bildinmi birazz dualarını eksiğin çok kaldımı

mrb benim güzel yürekli arkadaşlarımm yarin büyükk gün nolur dualarınız eksik etmeyinnnn bizden bu hafta hersey belli olacakk çok heyecanlıyım ve bir o kadarda tedirginimm:(((süreklii dua ediyorummm sizde dua edinnn banaaaaa çünkü gercekden çok ihriyacımız varrr umarım kötü bişey çıkmazzz ve olumlu bir görüşme olurrr ufffffffff:(((

Son düzenleme:
Back
X