Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam tarifinide vermelisin cnm ben bilmiyorum.lutfen
canım yaptım şimdi eşimde yito.
hımmmm emin misin sen mi yaptın diyo :)
yaş mayaya yarım çaybardagı soğuk su ekle 1 çay kaşığı da şeker.
onlar iyce karışsın.sonra un ekle tuz eklesu ekle.
bu kadar:)

içindeki çocuk sopayı hakketti 24 nisanda çekcez artık kulağını:1:
:(
geldim geldim kizlar benim melegin cinsiyetiiiiiiiiiiiiiiiiii kizmis:46::46::46::46::46::46: yani topigimizin prensesi olacak insallah doktor yanilma payida var alisveris cilginligi yasama dedi:9:iki hafta sonrada turkiyede gorecegiz ozamanda kiz derse kesin insallah cok garip bir duygu kizlar simdi sahiplenebilecegim daha cok esimde basladi kizimmi olacakmis benim deyip sevmeye ailem herkes sevindi herkes kiz bekliyordu ozellikle esimin ailesi cunku o tarafta hic kiz bebek yok RAbbim saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin insallah ve sizlerede tez zamanda versin canlarim kucaklariniza bi birini alin bi birini alin insallah :16::16::16::16::16::16:
ayyyyyyy sonunda öğrendik.
ama hissetmişti topik sakinleri :)
ayşeninki de kız gibi geliyo bana :D
şeker yok ama başbakanlık koltuğuna otura bilirsin 1 güncük:52: ya da sen en iyisi milli eğitim bakanlığı koltuğuna otur ataması yapılmayan öğretmenlere bir çırpıda ata...kız atamaları milli eğitim bakanlığı mı yapıyordu?
evet evet o koltuga ben oturayım :)
ilk kendi atamamı yaparım.
dişleri çürür olmazz:45:

fırçalarım söz =)

ufffffffffffffff uffffffffffffffffffff kızlar bu ayda gitttiii gene geldi benimkiler hamiş olsamda 9 ay gelmeze ne olurdu sankimmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

gene ağlakkkk oldum çıktımmmm bugün ben ammaaa üstünee birde erken geldiii bi kaç gününn geçikince bilee neşeleniom hamileyim dieee amma velakinn bana tüpp yoluu görünüyorrr yaa buuu erkek infertilesinin bir çözümü yokmu beaaaaaaaaaaaaaaaa

ufffffffffffffff uffffffffffffffffffff kızlar bu ayda gitttiii gene geldi benimkiler hamiş olsamda 9 ay gelmeze ne olurdu sankimmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

gene ağlakkkk oldum çıktımmmm bugün ben ammaaa üstünee birde erken geldiii bi kaç gününn geçikince bilee neşeleniom hamileyim dieee amma velakinn bana tüpp yoluu görünüyorrr yaa buuu erkek infertilesinin bir çözümü yokmu beaaaaaaaaaaaaaaaa
yokda yoook netcez bilmiyorummm... bide inatçılarki bişe yapmak istemiyorlar.. ben sorun bende olmamasına rağmen herşeyi denemeye çalışıyorum ama onda yık yok... inşallah akılanırlar ne diyim........:47:

fırçalarım söz =)

evet canim sonunda ayseninki bencede kiz gostermiyor benimkisinin hemencecik gorundu:9: ya ben bu doktorlara gicik oluyorum bana melegimin kalp atisini dinletmiyorlar bugun sordum yok hayir sadece seyredebilirsin dedi ya gicik

evet canim sonunda ayseninki bencede kiz gostermiyor benimkisinin hemencecik gorundu:9: ya ben bu doktorlara gicik oluyorum bana melegimin kalp atisini dinletmiyorlar bugun sordum yok hayir sadece seyredebilirsin dedi ya gicik

canım tr ye geldiğinde dr ye gidersin vesikalığına kadar verirler :)
bizim burda bazı drler ilk bebekte de cinsiyeti söylemiyor.

canım tr ye geldiğinde dr ye gidersin vesikalığına kadar verirler :)
bizim burda bazı drler ilk bebekte de cinsiyeti söylemiyor.

Aldim zaten randevumuz var mayis 6da insallah bide isin garip yani bugun bana bakan kadin sonografti haftaya bidaha randevum var simdi doktorla o nediyecek ne isteyecek bakalim burasi bir garip hic ayni olan doktora gorunmedim yaaa:16:sen nerelerdesin nasilsin ?hangi topikte geziyorsun

Aldim zaten randevumuz var mayis 6da insallah bide isin garip yani bugun bana bakan kadin sonografti haftaya bidaha randevum var simdi doktorla o nediyecek ne isteyecek bakalim burasi bir garip hic ayni olan doktora gorunmedim yaaa:16:sen nerelerdesin nasilsin ?hangi topikte geziyorsun

:D
burda doğurana kadar aynı dr bakıyo:)
utanmasalar çocuğun ismini bile koyacaklar :D hihihiiii
ben iyiyim canım çok şükür.
öyle bakıyom topiklere. bu ara bekaret konuları bayag fazla.
kız erkek arkadaşını elinde tutmak için yatayım mı diyor???
sokak f.... mecburiyetten yapıyor hadi, ama bunlara ne oluyo anlamıyorum ki ben yaaaa
özgürsün yap diyen de var, millet destek veriyo :)

:D
burda doğurana kadar aynı dr bakıyo:)
utanmasalar çocuğun ismini bile koyacaklar :D hihihiiii
ben iyiyim canım çok şükür.
öyle bakıyom topiklere. bu ara bekaret konuları bayag fazla.
kız erkek arkadaşını elinde tutmak için yatayım mı diyor???
sokak f.... mecburiyetten yapıyor hadi, ama bunlara ne oluyo anlamıyorum ki ben yaaaa
özgürsün yap diyen de var, millet destek veriyo :)

hic iyi gunlerde degiliz muhatim malesef genclerimiz bazi kesim bilincsiz yetisiyor sanki yatinca o mahlukat evlenecek onunla benim bir arkadasim var soylemeye utaniyorum ama esi ingiliz evliler ve cocuklarina hamile kaldiginda o adam bile sormus bu bendenmi diye ondan oncesinide gururla anlatiyor kesemiyorumda arkadasligimi iste ne ozgurlugu anlayamiyorum canim ben...heleki bu ulkede okadar kiz tanidimki buraya geldikten bir ay sonrasina bekaretlerini vermisler kimisi pisman kimisi nasil olsa yasayacaktim diyor midem kalkiyor inanki hele boyle seyler turkiyede olunca

hic iyi gunlerde degiliz muhatim malesef genclerimiz bazi kesim bilincsiz yetisiyor sanki yatinca o mahlukat evlenecek onunla benim bir arkadasim var soylemeye utaniyorum ama esi ingiliz evliler ve cocuklarina hamile kaldiginda o adam bile sormus bu bendenmi diye ondan oncesinide gururla anlatiyor kesemiyorumda arkadasligimi iste ne ozgurlugu anlayamiyorum canim ben...heleki bu ulkede okadar kiz tanidimki buraya geldikten bir ay sonrasina bekaretlerini vermisler kimisi pisman kimisi nasil olsa yasayacaktim diyor midem kalkiyor inanki hele boyle seyler turkiyede olunca

canım ne desek boş.
hep filimlerden özeniyolar.
o işi yapınca bulutların üzerime çıkacaklar, her şey yoluna girecek, mutlu mesut , ayakları basmadan yaşayacaklarını sanıyolar.
kuranda bunun adı zina diye geçiyo, özgürlük deseler de zina demeseler de zina .
bulunduğum şehirde dine yönelim arttı:) çok güzel oluyo.

üzerimizden serpiştirip geçseler hepimize ikişer üçer şöyle:52:

canımmm ben kahvaltı hazırlamaya bayılırımmmm aklıma ilk gelenleri sıralıyorum
-güzel bir omlet böyle biberli falan
-krep
-salçalı sosis
-börek
-patates kızartması
-közlenmiş kırmızı biber
-biber kızartması yoğurtlu veya yoğurtsuz
şimdilik aklıma gelenler bunlar gelirse yine yazarım senin neyin var bakim böyleee

canim kahvaltiya yaprak sarma,kek de guzel gidiyor ben mantari soteliyorum icine hazir kozlenmis biberlerdende atiyorum super bisey oluyor tavsiye ederim pastirma falan koyacaksan pisiripte koymakta guzel oluyor cigdende ben peynir cesidini bol tutarim genelde sende tam yerindesin yani:)) yumurtayida kaynamis suyun icine biraz sirke koyuyorsun sonra yumurtalari icine kiriyorsun teker teker kivami bozulmadan ustu guzelce beyaza burununceye kadarda pisiriyorsun cikarinca uzerine az salcali baharatli bir sos hazirlayip dok birazda maydanoz goruntu ve lezzet bana gore guzel oluyor yardimci olabildiysen ne mutlu bana:)
sagolun kizlar guzel fikirlermis,krizantem yumurta biraz degisik geldi kesinlikle deniycem onuda,cok yardimci oldunuz
geldim geldim kizlar benim melegin cinsiyetiiiiiiiiiiiiiiiiii kizmis:46::46::46::46::46::46: yani topigimizin prensesi olacak insallah doktor yanilma payida var alisveris cilginligi yasama dedi:9:iki hafta sonrada turkiyede gorecegiz ozamanda kiz derse kesin insallah cok garip bir duygu kizlar simdi sahiplenebilecegim daha cok esimde basladi kizimmi olacakmis benim deyip sevmeye ailem herkes sevindi herkes kiz bekliyordu ozellikle esimin ailesi cunku o tarafta hic kiz bebek yok RAbbim saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin insallah ve sizlerede tez zamanda versin canlarim kucaklariniza bi birini alin bi birini alin insallah :16::16::16::16::16::16:
aman aman cirkinmi geliyomus,prensesimiz ama 3.prenses,1.nehir bebemiz,2,esmav bebesi,3.senin beben.....onlar hepimizin bebesi topigimizin meyveleri
krepten çakma suşi yap,tava böreği yap...aklıma gelenler bunlar yurtdışındaydın sanırım türkiye de olsaydın muhlama yap derdim..

onlar iyce karışsın.sonra un ekle tu

hmm iyi cnm anladimda,simdi patetezi neresine koyyorum,nasil pisiriyorum,yada sen hic yorulma gulom ben internetten bakiyim

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

keşkeee hepimizzzz hamileee kalsakkkkkkkkkkkk herkes hamile kalsaa
kiz sus zaten benimde aglayasim var bahardan diyo muhat..:43::43::43::43::43::43:
:43:

Günaydın Duada ki bacılarım,

Allah yar ve yardımcınız olsun,Dualarnızı bekliyorum

tesekkur ederim tatlim amiiiiin insallah

Rabbim yuzunu guldurur insallah canim benim yuzumu guldurdugu gibi dua edecegiz caremiz yok o ol deyince oluyor hersey....benim burdaki doktorlar (ben yurt disinda yasiyorum)bile bana biz sadece embriyo yapabiliriz sonrada transfer yapabiliriz ama ondan sonrasina biz karisamayiz orasini Allah bilir diyorlar tefekkur edecegiz ve verdiginede vermedigenede elhamdulillah diyecegiz

inşallah canımm.Haklısın dua edip beklemekten başka çaremiz yok...zaten o ümitte olmasaydı katlanılamazdı.Bu günümüze çok şükür zaman geçtikçe insan alışıyor keder ilk günkü gibi kalsa insanlar akıl sağlığı kaybeder heralde

bizde lisede erkekler kizlar yapmistik imam hatip lisesine gidiyorum durumun garipligine bakin biz yenmistik erkekleri ama mudur ve yardimcisindan kizlar olarak baya laf isitmistik bizi iyiki disipline vermediler:):52:

müdür yardımcısıda bari yenilen tarafı azarlasaymış zaten hemen kızlar azarlanır böyle durumlarda...ama kuzumm imam hatipte yapılırmı bu yaaww:52::52::52:Aslında biz de yenerdik onları ama malum elini kolunu insan rahat kaldıramıyor yok başörtüm kayar kolum açılır falan tedirgin oluyor.Bir de olmaz iş ya bizimki servis atıyor yeni işe başlayan arkadaşın hanımının kafasına çarptı top.Bizim ağa kocaman sesiyle yaaw yenge iyimisin yenge...deyip duruyor.Gülemiyorumda kadına ayıp olmasın diye:52::52::52:

hastane de değilim canım.evdeyim :) annemin yanında. karıştırmışsın herhalde perşembe de hastaneye gidiceem demiştm :) amin canım inşALLAH.

Yemek falan yiyemiyorum deyince bende hastanedesin sandım canım.Perşeme gününe randevu aldığını biliyorum kuzum Allahım güzünü güldürsün

fırçalarım söz =)

yani illah şeker isterim diyorsun ama sana şeker meker yok canım........çünkü şeker sensin :52::52::52::52:

fırçalarım söz =)

Bak bak koltuğa oturur oturmaz kendi atamasını yaptı.Fikir benden çıktı benim bir bacım var yavrum 3 yıldır bekliyo onuda atasana elin değmişken

kızlar ya bu sabah akıntıyla beraber 1 damla bile olmayan kırmızı leke gördüm devam ederse doktora gidicem ama canım çok sıkkın :(((
dua edin bana ne olur..

Back
X