Evlat Sahibi Olmak İçin

Bitirdim kuzum Allah kabul makbul eylesin Catlak-kurabiye
Bu arada arkadaşlar bugün gebelik testim pozitif çıktı lütfen dua eder misiniz sağlıkla ilerlesin kasım ayında kimyasal gebelik yaşamıştım çok üzüldüm bu sefer sağlıkla ilerlesin inşallaH hayırlı şekilde dua istiyorum sizlerden

Gözün aydın canım. İnşallah sağlıkla gelişimini tamamlasın vakti saati gelince kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sağlıkla, sorunsuzca büyüsün minik içeride.

İnşallah sağlıkla tutunsun sağlıkla gelişimini tamamlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Okuyup listedeki bütün arkadaşlarımın niyetine bağışladımm. Rabbim dualarımızın kabul olmasını nasipp eylesinn Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye

Bende listede bulunan bütün arkadaşlarıma dualarını okudum bağışlamasını yaptım.Kimin gönlünden ne geçiyorsa Rabbim kabul etsin.Tez zamanda buradan güzel müjdeler vermek nasip olsun.aminnnn

Bu dualar her birimizin derdine şifa olsun. İnanıyorum ve hissediyorum ki çok güzel şeyler olacak

Cümleten tekrardan herkesin kandili mübarek olsun. Ağzınıza yüreginize sağlık canlar

Beni de ekler misiniz ismim Sümeyye evlat sahibi olmayı istiyorum bu mübarek kandil gecesi hürmetine inşallah Allah razı olsun şimdiden herkese
Canımm dün liste alımlara kapanmıştı başka kandilde gene nasipse okuruz istersen o zaman etiket edeyim seni.
Bugün dualarımda olacaksın. Rabbim inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olmayı kolaylıkla nasip etsin aminnn

Ay kaçırdım demek sağlık olsun Allah isteyen herkese nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…