Evlat Sahibi Olmak İçin

Tinim beni de yaz okurum inşallah regl vs denk gelmezse

Katılıyorum kuzucum, beni de ekle

26 ocak’ a daha zaman var ama katılamam gibi duruyor canım.sen beni ekleme listeye o hafta uygun olursam ekle diye yazarım olur mu? Okuyamazsam hakka girmiş olmayayım canım

Valla ben de katılırım canim

Kuzum o hafta haber veririm ona göre yazarsın olurmu benim paşanın durumu belli bu ara okuyamam hakka girmiyim

Kuzum durumum ne olur bilmiyorum o zaman o yuzden simdi bisey diyemiyorum
Tamamdır Nesiboşummm
Beni de yaz Tinimmm
Yazarız çiçeğimmm
bende geldiimm, katılırım kuzum
En kısa zamanda Saglıklı,sıhhatlı hayırlı evlat duam..
Aminnnn eklerizz papatyaam
E kapandımı liste tinimm
Yokk perişimm daha yeni başladık o diğer kandilden kalma. Daha kurabiyem düzenleme yapmadı.Ekleriz senide kuzumm
Evet kuzum niyetim öyle , Ceren diye yaz sana zahmet
Tamamdır Kuzucummm
Tinim beni de yaz okurum inşallah regl vs denk gelmezse
Adaşımm notumu aldımmm
Benide ekle bende okurum Tiniminimavihanim duam sağlıkla evladımı kucağıma almak
Arişimmm aminnnn tamamdır
Hemsire varim diyoooor
Canımm hemşiremmmmm
Eklerimmm canım niyetini yazar mısın birde nickle mi yazalım
Katılırım bende
Tamam kuzum aynı niyet değil mi
Ben de katılırım
Tamam canımm
Katılıyorum kuzucum, beni de ekle
Marmeladovamm ekleriz
26 ocak’ a daha zaman var ama katılamam gibi duruyor canım.sen beni ekleme listeye o hafta uygun olursam ekle diye yazarım olur mu? Okuyamazsam hakka girmiş olmayayım canım
Tamam kuzumm haklısın nasıl dersenn
Valla ben de katılırım canim
Tamam kelebeğim
Kuzum o hafta haber veririm ona göre yazarsın olurmu benim paşanın durumu belli bu ara okuyamam hakka girmiyim
Olur Ferdam. Duruma göre haberleşiriz

Tamam tinim ekleyebilirsin benide

Önceki listede de vardım ama yine de şunu eklemek istiyorum zira dileğim değişti Adım Nur, yavrumu hayırlısıyla kucağıma almak için olarak eklenmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…