- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Tabi ki ekliyorum hemenBeni de ekler misininz evlat sahibi olabilmek için adım büşra. Çok teşekkürler böyle birşey hazırladığınız için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki ekliyorum hemenBeni de ekler misininz evlat sahibi olabilmek için adım büşra. Çok teşekkürler böyle birşey hazırladığınız için
Aynen tinnoşumun dediği gibi canımKac kisi olursa zikir o sayıya mj bölünecek hepsi bir zamanda çekemem
Hayır kuzumm yarın oturacaksın müsait zamanda çekeceğin adet yazıyor zaten bir seferlik çekeceksin sonra listede olan kişilere niyetiyle dualayacaksın
Diğer türlü zor olur zaten herkese tek tek okumak salişim
Ben bitiremem kizlar .. bosuna yaparım deyip hakka giremem.. Allah cc kabul etsin şimdiden.. .Aynen tinnoşumun dediği gibi canım
Aslında en fazla 1 saate biter hatta sürmez bile o kadar. Zaten çoğu dilimizin alışık olduğu dualar. Esmalar da kolay
Yaz canım beniYok canım yarın kandil kim hangi saatte müsait olursa başlar okumaya bitince de isimlere bağış yapar duasını eder. Hem her duayı okumuş oluruz böylece yazayım mı listeye
İnşallah canım tabi ki ekliyorum hemen
Bende katılmak istiyorum aşılamam olacak inşallah onun tutması içinBen de katılmak istiyorum kurabiyecim
Canım magninnnn hepinizee selamı var görünce yazayım dedimmm özellikle siz magnimin topiğinde idiniz benden çok selam söyle kızlara dediiiBende katılmak istiyorum aşılamam olacak inşallah onun tutması için
İnşaAllah tutar betülcüm dualarımız seninle❤Bende katılmak istiyorum aşılamam olacak inşallah onun tutması için
Amin canımBen bitiremem kizlar .. bosuna yaparım deyip hakka giremem.. Allah cc kabul etsin şimdiden.. .
Bugün müsait olduğunuz saatte okuyabilirsiniz canımCatlak-kurabiye cnm duaya ne zaman başlıyoruz
Yaa hadi bakalım inşallah müjdelerle sonuçlansınBende katılmak istiyorum aşılamam olacak inşallah onun tutması için
Beni de ekler misinizMerhaba arkadaşlar
Evlat sahibi olmak için bazı Esmalar ve dualar hazırladık. Eğer katılmak isterseniz toplu bir liste oluşturalım
Kandil gecesi listedeki isimleri niyet alarak okumaya başlıyoruz hepsi bittikten sonra tek tek isimleri belirterek duamızı yapıp bitiriyoruz.
Kısaca sadece birgün kandil günü okunup listedeki bütün kişilere bağışlanıcak.
Toplam 6 duamız var 100er tane çekilecek
4 esmamız var 99ar tane çekilecek
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.
100 Adet Çekilecek
Meali: Orada Zekeriya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."
Al İmran suresi 38. Ayet
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
İnne rabbeke huvel hallakul alim
100 Adet Çekilecek
Meali; Rabb'in Her Şeyi Yaratan'dır ve Her Şeyi Bilen'dir.
Hicr suresi 86. Ayet
هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ
Huvallahul halikul bariul musavviru lehul esmaul husna, yusebbihu lehu ma fis semavati vel ard ve huvel azizul hakim.
100 Adet Çekilecek
Meali: O Allah ki: Halik'dır, Bari'dir , Musavvir'dir. En iyi nitelikler O'na aittir. Göklerde ve yeryüzünde olanlar, O'nu tesbih ederler. O, Mutlak Üstün Olan'dır, En İyi Yasa Koyan'dır.
Haşr suresi 24. Ayet
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
100 Adet Çekilecek
Meali: "Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
Saffat suresi 100. Ayet
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
فَسُبْحَانَ الَّذِي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ
İnnema emruhu iza erade şey'en en yekule lehu kun fe yekûn. Fe subhanellezi bi yedihi melekûtu kulli şey'in ve ileyhi turceun.
100 Adet Çekilecek
O, bir şey yaratmak istediğinde, ona: "Ol." der. O da hemen oluverir.
O, çok yüce ve çok üstündür. Her şeyin mülkü ve egemenliği O'nun elindedir. Ve O'na döndürüleceksiniz.
Yasin suresi 82-83 ayetler
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.
100 Adet Çekilecek
Meali: Ve Zekeriyya'yı da an! Rabb'ine: "Rabb'im! Beni tek başıma bırakma, Sen varislerin en hayırlısısın." diye seslenmişti.
Enbiya suresi 89. Ayet
Ya Musavvir
99 Adet Çekilecek
Ya Hâlık
99 Adet Çekilecek
Ya Varis
99 Adet Çekilecek
Ya Evvelü
99 Adet Çekilecek
Bağışlanacak kişiler
Tiniminimavihanim Esra (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Cookiie Özge (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Meral01 (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
M MaviMabellee Nesibe (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Lna16 Selin (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Ballikabak (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Taze fasulye (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
OraEtLabora Büşra (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
A R Y A (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Mavimsikelebek61 (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
agustos72 (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
Catlak-kurabiye Merve (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
Tabi ki ekliyorumBeni de ekler misiniz
Beni de ekler misiniz?Merhaba arkadaşlar
Evlat sahibi olmak için bazı Esmalar ve dualar hazırladık. Eğer katılmak isterseniz toplu bir liste oluşturalım
Kandil gecesi listedeki isimleri niyet alarak okumaya başlıyoruz hepsi bittikten sonra tek tek isimleri belirterek duamızı yapıp bitiriyoruz.
Kısaca sadece birgün kandil günü okunup listedeki bütün kişilere bağışlanıcak.
Toplam 6 duamız var 100er tane çekilecek
4 esmamız var 99ar tane çekilecek
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.
100 Adet Çekilecek
Meali: Orada Zekeriya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."
Al İmran suresi 38. Ayet
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
İnne rabbeke huvel hallakul alim
100 Adet Çekilecek
Meali; Rabb'in Her Şeyi Yaratan'dır ve Her Şeyi Bilen'dir.
Hicr suresi 86. Ayet
هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ
Huvallahul halikul bariul musavviru lehul esmaul husna, yusebbihu lehu ma fis semavati vel ard ve huvel azizul hakim.
100 Adet Çekilecek
Meali: O Allah ki: Halik'dır, Bari'dir , Musavvir'dir. En iyi nitelikler O'na aittir. Göklerde ve yeryüzünde olanlar, O'nu tesbih ederler. O, Mutlak Üstün Olan'dır, En İyi Yasa Koyan'dır.
Haşr suresi 24. Ayet
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
100 Adet Çekilecek
Meali: "Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
Saffat suresi 100. Ayet
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
فَسُبْحَانَ الَّذِي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ
İnnema emruhu iza erade şey'en en yekule lehu kun fe yekûn. Fe subhanellezi bi yedihi melekûtu kulli şey'in ve ileyhi turceun.
100 Adet Çekilecek
O, bir şey yaratmak istediğinde, ona: "Ol." der. O da hemen oluverir.
O, çok yüce ve çok üstündür. Her şeyin mülkü ve egemenliği O'nun elindedir. Ve O'na döndürüleceksiniz.
Yasin suresi 82-83 ayetler
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.
100 Adet Çekilecek
Meali: Ve Zekeriyya'yı da an! Rabb'ine: "Rabb'im! Beni tek başıma bırakma, Sen varislerin en hayırlısısın." diye seslenmişti.
Enbiya suresi 89. Ayet
Ya Musavvir
99 Adet Çekilecek
Ya Hâlık
99 Adet Çekilecek
Ya Varis
99 Adet Çekilecek
Ya Evvelü
99 Adet Çekilecek
Bağışlanacak kişiler
Tiniminimavihanim Esra (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Cookiie Özge (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Meral01 (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
M MaviMabellee Nesibe (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Lna16 Selin (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Ballikabak (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Taze fasulye (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
OraEtLabora Büşra (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
A R Y A (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Mavimsikelebek61 (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
MaviSasa234 (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
agustos72 (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
Catlak-kurabiye Merve (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
Ekliyorum canımBeni de ekler misiniz?
Evlat sahibi olmak için.
Yazıyorum o zaman listeyeHayırlısı ile duaları okuyup , isimi olan herkesi de dualarıma katacağım bu gece , sizde dualarınızda bana yer verirmisiniz (Ceren)
Aynen canım bugün okuruz akşamda bağışını yaparızBeni de ekle canm bugün okuycaz dimi