Evlat Sahibi Olmak İçin

Çok teşekkür ederim canım banada yer verdiğin için tabiki gelirim rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah hepsini mi okuycaz? Okumaya şimdi başlasak olurmu?
Aminn canım benim Yok daha başlama listemiz güncel değil şuan kapanmadı bir kaç güne kapanacak ben sana duaları göstereyim

Mavim25 bak kuzum dualar adetleri burda bu listemiz güncellensin kapandın öyle okursun kadir gecesi gündüzden okuyabilirsin ismini yazmak istersen yaz yoksa nickle kaydeder kurabiyem

Ben de katılmak istiyorum. Sağlıklı, hayırlı bir evladım olması dileğiyle. 8,5 yıldır bekliyorum anne olmayı.
Ne gün başlanacak? Ne zaman bitecek? Hangi dualar? Yardımcı olabilir misiniz?
Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Canim 1. Sayfada dualar ve sayilari var kadir gecesi gunduzden aksama kadar okunup bildirim hapilmasi gerekiyor

Çok teşekkür ederim canım banada yer verdiğin için tabiki gelirim rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah hepsini mi okuycaz? Okumaya şimdi başlasak olurmu?
Anladım canm yetiştiririm inşallah adım hilal nasıl isterseniz o şekilde ekleyin
Tamam canım ekliyorum herkese tek tek değil canım. Kandil günü tüm duaları okuyup listedeki isimlere bağışlayacağuz herkesin niyetine göre duasını yapacağız
Arkadaşımız da yazmış canım. İlk sayfadaki dualar okunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…