Evlat Sahibi Olmak İçin

Tamam canım Rabbim sağlıkla sizlere bağışlasın. Çoğul gebelikte ara sıra oluyor o kanamalar. Doktorunun kontrolündeysen bir sıkıntı olmaz inşallah.
Bebeklerde bi sıkıntı yok allaha şükür ama kanamanın nedenini bulamıyorlar canım

Kızlar Kadir gecesi yine geçen kandildeki gibi dualarımızı okuyacağız. Sizler katılmak istiyor musunuz. Ona göre Listemizi düzenleme yapacağım 🤗🤗🤗

Meral01 Meral01
@Pembelipanjur61
@MaviSasa234
@Medusaaaa
madamseker madamseker
@Papatya123321
Hali Hali
@Esvera
@in_cim
@Esmuad
@Maviportikal
Bademimmmm Bademimmmm
@cadiiiiii
Ssevincli Ssevincli
B Beklenmedikcevap
Regl olma durumum olabilir yoksa katılırdım ama ya bebek haberi alacağım ya da regl 🥲😫 benim için zor bir dilim gönlüm katılmaktan yana ama sizleri mağdur ederim diye katılmasam daha iyi sanırım 🙈 🌸

Regl olma durumum olabilir yoksa katılırdım ama ya bebek haberi alacağım ya da regl 🥲😫 benim için zor bir dilim gönlüm katılmaktan yana ama sizleri mağdur ederim diye katılmasam daha iyi sanırım 🙈 🌸
Canım regl zamanı dua niyetiyle okunuyormuş.Sen bilirisin😘 inşAllah olmassın da bebeğin gelir🐥🤲🏻

İnşallah bebiştir canım. Dua niyetine Türkçesinden okunabiliyormuş ama sen bilirsin nasıl dersen ona göre düzenlerim listeyi 🤗

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye inşallah kızlar bende sürekli takipteyim ama karnımda ağrılar hep korkarak lavaboya gidiyorum ama hayırlısı böyle çok sevindim ama hep sağlıksız olup kürtaj oldum korkuyorum🤲🏻 Hayırlısı teşekkür ederim ♥️😘
Canım benim inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı kolaylıkla bir gebeliğin olur kurabiyem seni listeye ekler canım benim 😍

X