- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Tamam canım ekliyorumOkurum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ekliyorumOkurum canım
Canım ben üçüzlere hamileymişim çok kanamam var şifa için okuyum inşallah bu seferTamam canım ekliyorum
Canım benimm Rabbim sana bağışlasın aminnCanım ben üçüzlere hamileymişim çok kanamam var şifa için okuyum inşallah bu sefer
İnşallah canım aminCanım benimm Rabbim sana bağışlasın aminn
Tamam canım Rabbim sağlıkla sizlere bağışlasın. Çoğul gebelikte ara sıra oluyor o kanamalar. Doktorunun kontrolündeysen bir sıkıntı olmaz inşallah.Canım ben üçüzlere hamileymişim çok kanamam var şifa için okuyum inşallah bu sefer
Bebeklerde bi sıkıntı yok allaha şükür ama kanamanın nedenini bulamıyorlar canımTamam canım Rabbim sağlıkla sizlere bağışlasın. Çoğul gebelikte ara sıra oluyor o kanamalar. Doktorunun kontrolündeysen bir sıkıntı olmaz inşallah.
Çok şükür bebekler iyiymiş canım inşallah kanaman da durur sağlıkla büyüsünlerBebeklerde bi sıkıntı yok allaha şükür ama kanamanın nedenini bulamıyorlar canım
İnşallah canım aminnÇok şükür bebekler iyiymiş canım inşallah kanaman da durur sağlıkla büyüsünler
Ben katılamayacağım canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤Kızlar Kadir gecesi yine geçen kandildeki gibi dualarımızı okuyacağız. Sizler katılmak istiyor musunuz. Ona göre Listemizi düzenleme yapacağım
Meral01
@Pembelipanjur61
@MaviSasa234
@Medusaaaa
madamseker
@Papatya123321
Hali
@Esvera
@in_cim
@Esmuad
@Maviportikal
Bademimmmm
@cadiiiiii
Ssevincli
B Beklenmedikcevap
Tamam canımBende okurum cnm Catlak-kurabiye
Ben katılamayacağım Rabbim salih evlatlar versin tüm isteyenlere
Aminn kızlar Allah razı olsunBen katılamayacağım canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤
Regl olma durumum olabilir yoksa katılırdım ama ya bebek haberi alacağım ya da regl benim için zor bir dilim gönlüm katılmaktan yana ama sizleri mağdur ederim diye katılmasam daha iyi sanırımKızlar Kadir gecesi yine geçen kandildeki gibi dualarımızı okuyacağız. Sizler katılmak istiyor musunuz. Ona göre Listemizi düzenleme yapacağım
Meral01
@Pembelipanjur61
@MaviSasa234
@Medusaaaa
madamseker
@Papatya123321
Hali
@Esvera
@in_cim
@Esmuad
@Maviportikal
Bademimmmm
@cadiiiiii
Ssevincli
B Beklenmedikcevap
Canım regl zamanı dua niyetiyle okunuyormuş.Sen bilirisin inşAllah olmassın da bebeğin gelirRegl olma durumum olabilir yoksa katılırdım ama ya bebek haberi alacağım ya da regl benim için zor bir dilim gönlüm katılmaktan yana ama sizleri mağdur ederim diye katılmasam daha iyi sanırım
İnşallah bebiştir canım. Dua niyetine Türkçesinden okunabiliyormuş ama sen bilirsin nasıl dersen ona göre düzenlerim listeyiRegl olma durumum olabilir yoksa katılırdım ama ya bebek haberi alacağım ya da regl benim için zor bir dilim gönlüm katılmaktan yana ama sizleri mağdur ederim diye katılmasam daha iyi sanırım
Katılırım o zamanİnşallah bebiştir canım. Dua niyetine Türkçesinden okunabiliyormuş ama sen bilirsin nasıl dersen ona göre düzenlerim listeyi
Canım benim inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı kolaylıkla bir gebeliğin olur kurabiyem seni listeye ekler canım benimTiniminimavihanim Catlak-kurabiye inşallah kızlar bende sürekli takipteyim ama karnımda ağrılar hep korkarak lavaboya gidiyorum ama hayırlısı böyle çok sevindim ama hep sağlıksız olup kürtaj oldum korkuyorum Hayırlısı teşekkür ederim
Tamam canım ekliyorumKatılırım o zaman
Ben katilamicamKızlar Kadir gecesi yine geçen kandildeki gibi dualarımızı okuyacağız. Sizler katılmak istiyor musunuz. Ona göre Listemizi düzenleme yapacağım
Meral01
@Pembelipanjur61
@MaviSasa234
@Medusaaaa
madamseker
@Papatya123321
Hali
@Esvera
@in_cim
@Esmuad
@Maviportikal
Bademimmmm