Evlat Sahibi Olmak İçin

Tamam canım Rabbim sağlıkla sizlere bağışlasın. Çoğul gebelikte ara sıra oluyor o kanamalar. Doktorunun kontrolündeysen bir sıkıntı olmaz inşallah.
Bebeklerde bi sıkıntı yok allaha şükür ama kanamanın nedenini bulamıyorlar canım

Regl olma durumum olabilir yoksa katılırdım ama ya bebek haberi alacağım ya da regl benim için zor bir dilim gönlüm katılmaktan yana ama sizleri mağdur ederim diye katılmasam daha iyi sanırım

Regl olma durumum olabilir yoksa katılırdım ama ya bebek haberi alacağım ya da regl benim için zor bir dilim gönlüm katılmaktan yana ama sizleri mağdur ederim diye katılmasam daha iyi sanırım
Canım regl zamanı dua niyetiyle okunuyormuş.Sen bilirisin inşAllah olmassın da bebeğin gelir

İnşallah bebiştir canım. Dua niyetine Türkçesinden okunabiliyormuş ama sen bilirsin nasıl dersen ona göre düzenlerim listeyi

Canım benim inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı kolaylıkla bir gebeliğin olur kurabiyem seni listeye ekler canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…