Evlat Sahibi Olmak İçin

Duaları okuyamayabilirim çünkü şuan okudugm dualar var ama dualarınıza yerr vermek isterseniz benide yazabilirsinz . Şuan çatlatma iğnesi vurundum ve sonuç bekliyorum. Çocuk sahibi olmak için yani Gülşen Arslan

Kadir gecesinde okuycaz canım o günün akşamında yada gündüzünde okuyabilirsin yarım saat sürüyor.

Canım yarım saat sürüyor dualar nerdeyse adetleri yazıyor zaten listemiz şuan güncel değil kapanmadı bir seferlik okuyup listede adı geçen arkadaşlara niyetlerine okuyacaksın
Tamam varım canım bi kere okunup herkese bağışlanacak dimi tek tek kişiler için okunmayacak ona göre emin olayım

liste uzunmu.. ben çalışıyorum. akşam yapıcam okumaları.. hangi dualar acaba
Kızlar toplam duaları belirtilen adetlerde okuyup tüm listeye bağış yapacağız niyetlerine göre duasını edeceğiz
Dualar kısa o yüzden toplam yarım saat ancak sürüyor. Kesin katılacaksanız ona göre ekleyim listeye

Anladım canım.. duaları 1 defa okuyup tüm listeye bağış olucak.. bende sandım tek tek listeye okunacak.. nasıl yetiştiririm acaba dedim.... tamam ekleyin beni

Cericeri canım burda liste daha güncel değil dualar burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…