tamam canım o zaman bugünkü okuduğunu da eksiğimize sayalıım yarınvkt için listeyi ben düzenleyeceğim
evet ben de öyle düşünüyorum şu geçmişi bi kendi çabamızla tamizleyelim de inşallah yarından sonra çıkarırım okumayanlarıdnzderya canım yarınki listede bildirim yapmayanları çıkarsan daha ii olur en azından karışmaz
14.vkt -----------------------
15. E Esrakahreman --------
16- @Su_cetin ----------
17-Buket_YmnY --------
18-sukretmekgerek ---------
bu arkdaşlarımda da okudum ve tüm listeyi bitirdim şükür
Vkt arkasinin duası ni okudum.. Ben simdiye kadar listedeki herkese gununde okudum bildir im yaptim.. Kendi duası gecenler umursamiyo ama bilmiyolar ki baskasina yaptigin duaa daha makbul.... Melekte seninle birlikte ayni duayi sana yapiyo..
Aradaslar günlük kaç tane okuosunuz bana söylermisimiz bende günlük edeyim duamı birbirimize dua etmemiz daha makbul
Yeni bi liste yaparsaniz benide eklermisinizKızlar evlat sahibi olmak için dua ediyoruz Buyrun isterseniz
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hz-ibrahimin-duasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103/page-3590
Duamızın ilk sayfasında duadan sonra hamile kalanların isimleri var sizlere umut olsun inşallah.
Listemiz cuma gününe açık
Dua ya katılmak isteyenler isimlerini yazdırsın
Bugün liste yapılıyor canım sayfamıza gel ismini yazdır listeyeYeni bi liste yaparsaniz benide eklermisiniz
canım dün eksikleri tamamladık bugünE Esrakahreman icin 500 tane okudumm. Bugun onun sirasi.. Karisti ama liste.. B
400 tane kim için okudun arkadaşım400 Tane okudum
Tamam canim ekleyin benideBugün liste yapılıyor canım sayfamıza gel ismini yazdır listeye