Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..

5.500 EKSİĞİN 1.000 TANESİNİ BEN OKUYORUM KALDI 4.500 HADİ ARKADAŞLAR BUYRUNN

canım güzel çıkarmışsın listeyi amaa okumayanlar ne olacakk kendi duları okunan arkadaşlar çekildi kenara o eksileri okumayanların tamamlaması gerekiyoo artık kendileri bilirler

canım güzel çıkarmışsın listeyi amaa okumayanlar ne olacakk kendi duları okunan arkadaşlar çekildi kenara o eksileri okumayanların tamamlaması gerekiyoo artık kendileri bilirler
Katiliyorum cnm sana,,, Saglik olsun Rabbimiz engüzel sekilde hak gecmeden ayirt eder inaniyorum insallah,, bende aksama okudugumu bildiririm

canım ne diyim ki başka türlü hiç ilerleyemeyeceğiz çekilenler de sevabını günahını ona göre alır biz yolumuza devam edelim istedim sadece

arkadaşlar cuma günden itibaren bildirimleri takip ederek listeyi toparlamaya çalıştım. bugün eksik kalanları tamamlayalım yarından itibaren listeyi ben takip etmeye çalışayım. böyle olmayacak hak geçecek sevap işleyelim derken günaha girmeyelim.şimdi durum şu:
cuma semaaa için 6.000 adet okunmuş 1.000 adet eksik var

cumartesi beyaz gelincik için 7.000 adet okunmuş Rabbim kabul etsin

pazar meryemkursun için 4.500 adet okunmuş 2500 adet eksik var

pazartesi yumiti için 5.500 adet okunmuş 1500 adet eksik var

salı bihter için 6.500 adet okunmuş 500 adet eksik var.

TOPLAMDA : 5.500 ADET EKSİK VAR

ARKADAŞLAR BU 5.500 EKSİĞİ ARAMIZDA PAYLAŞALIM BUGÜN KİM NE KADAR OKUYABİLİRSE BANA BİLDİRSİN. YARIN vkt vkt ARKADAŞIMIZDAN DEVAM EDELİM.

NOT: NİYETİMİZİ sema,meryemkursun,yumiti ve bihter ARKADAŞLARIMIZIN EKSİĞİNİ TAMAMLAMAK ÜZERE EDELİM.

RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİNNN
Canim ben hep okudum bildirim de yaptım

3.500 eksiğimiz var yok mu tamamlamak için destek arkadaşlar ? ben tek başıma da tamamlarım ama dua eden kişi sayısı çok olsun istiyorum

X