- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
canım burdan eklemezler o liste başka sayfada link var ya orayı tıkla o sayfayı takibe alTamam canim ekleyin benide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım burdan eklemezler o liste başka sayfada link var ya orayı tıkla o sayfayı takibe alTamam canim ekleyin benide
TÜM LİSTEYE KAÇAR TANE OKUDUN CANIM?Kızlar benim yarın regl günüm inş olmam
Strese girmeyim diye dazla girmemeye çalışıyorum buraya :)
Ben tüm kisteye olumamı yaptım bu arada
KAÇ ADET OKUDUN CANIM?Vkt arkasinin duası ni okudum.. Ben simdiye kadar listedeki herkese gununde okudum bildir im yaptim.. Kendi duası gecenler umursamiyo ama bilmiyolar ki baskasina yaptigin duaa daha makbul.... Melekte seninle birlikte ayni duayi sana yapiyo..
Ben vkt arkadasimiza okudu m canim--------listemiz ----------
ARKADAŞLAR BUGÜN vkt İÇİN OKUYORUZ BİLDİRİMLERİNİZİ SAYI VEREREK YAPARSANIZ SEVİNİRİM ÇÜNKÜ KİMİ 380 OKUYOR KİMİ 400 KİMİ 500?
LÜTFEN SONA KALAN ARKADAŞLAR İÇİN BİRAZ DAHA DİKKATLİ VE DUYARLI OLALIM LİSTEMİZİ TAMAMLAYALIM
1. Z Zeroselo ----------------------
2. @Sukasidesi32 --------------
3. Cilekkokusu12345 --------
4. I Irmak-986 ------------------
5. dnzderya ------------------- 500 OKUDU
6. hasbeee --------------------
7. M melegggm
8. ALYAKAREN --------------
9. S sema-aaa --------------
10. beyaz_gelincik01 ------
11. M mrym99 ---------
12. yumiti -------------------
13. Bihter34 ------------------
14. vkt -----------------------
15. E Esrakahreman --------
16- Su_cetin ----------
17- Buket_YmnY --------
18- sukretmekgerek ---------
KAÇ ADET ?Bugünkü duamı okudum
SENİ LİSTELERE OKUDU OLARAK YAZIYORUM CANIM RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERSİNMrb kizlar tup bebek yaptirmistim bir ay once negatif sonuc aldim adetimde duzensizlik basladi ve 9 gundur adetim o yuzden okuyamadım dnzderyadan sonraki arkadaslara ama bircum borc Allahin izniyle okuyamadigim son on kisiye 500 tane okucam haberiniz olsun
KAÇ ADET?Ben vkt arkadasimiza okudu m canim
500 tane okudum canimKAÇ ADET OKUDUN CANIM?
CANIM KAÇAR TANE OKUDUN 380 Mİ 500 MÜ? ALLAH KABUL ETSİN14. vkt -----------------------
15. E Esrakahreman --------
16- Su_cetin ----------
17- Buket_YmnY --------
18- sukretmekgerek ---------
bu arkdaşlarımda da okudum ve tüm listeyi bitirdim şükür
Canim ben 380 den okudum herkeseCANIM KAÇAR TANE OKUDUN 380 Mİ 500 MÜ? ALLAH KABUL ETSİN
CANIM KAÇAR TANE OKUDUN 380 Mİ 500 MÜ? ALLAH KABUL ETSİN