Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..

Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
Okudum cnm Rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah mutlu haberi almayi nasip etsin

Bihter34 Bihter34 arkadaşımıza okıdum sırayla hergün okuyup bildirim yapıyorum mazeretli olduğum günler de okuyup bildirimde bulunuyorum fakat bazı arkadaşlar hassas davranmıyor maalesef

mazaretli olanlar vardi bazilarinin duasi tamamlanmadi direkt yeni kisiye gectik digerleri ne Hakszlik oldu, ,,, böyle duzensiz oluyor

Evet o da doğru ama liste olmasada en son nerde kalınmış eski listeden bakılıp takip edilerek düzenli okunabilir ama arkadaşlar hemen liste olmayınca okumayı kesiyolar bekleyelim bakalım Z Zeroselo yu

bugün Bihter34 arkadaşımızın sırası karışacak bi durum yok aslında .. mazeretli olduğum günler okuyamadığım arkadaşlar için okumaya başladım bugün Bihter34 ve melegggm arkadaşlar için okudum allah kabul etsin

Evet liste düzenli gidiyor hergün sira kimdeyse okuyan arkadaslar zaten bildiyor bende dahil,, sadece bildirmeyen arkadaslar kalmistir gecmiste onlarda zaten kendini bilir en yakin zamanda haber verirse iyi olur

''RABBİ HEB Lİ MİNES SALiHİN''

HER ARKADAŞIMIZ 380
ADET OKUYACAKTIR
fakat sırası gelen arkadaşımız kendisine 540 adet dua okuyacaktır toplam
7000 TANE DUA HEDİYE ETMİŞ OLACAĞIZ

salavatla başlayıp salavatla bitirirsek dualarımızı daha etkili olmuş olur inşallah

listemizin ilk hamilesi
M melegggm :anneadayı: arkadaşımız allah sağlıklı şekilde hamilelik ve sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

22.12.2015 SALI günü Bihter34 Bihter34 (BURCU)
arkadaşımıza duasını yapacağız ' hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat versin rabbim inşallah (amiiiiiin)

:emir_bebek: --------listemiz ----------:emir_bebek:

1. Z Zeroselo ----------------------
2. Tubdur32 Tubdur32 --------------
3. @Cilekkokusu12345 --------
4. @Irmak-986 ------------------
5. dnzderya dnzderya -OKUDU------------------
6. @hasbeee OKUDU--------------------
7. M melegggm ( bebeği sağlıkla olsun tutunsun inşallah):nazar::anneadayı::nazar:-OKUDU ---------
8. ALYAKAREN ALYAKAREN --------------
9. S sema-aaa --------------
10. @beyaz_gelincik01 --OKUDU----
11. M mrym99 --OKUDU-------
12. @yumiti -------------------
13. Bihter34 Bihter34 ------------------
14. vkt vkt ----------------------- OKUDU (TÜM LİSTEYE)
15. @Esrakahreman --------
16- @Su_cetin ---OKUDU-------
17- Buket_YmnY Buket_YmnY --------
18- @elay1993 ---------

KIZLAR NEDEN KİMSE BİLDİRİM YPMIYOR OKUYOR MUSUNUZ DUALARI YARI BIRAKMAYALIM BİTİRELİM LÜTFEN KİMSEYE HAKSIZLIK OLMASIN HAYIRLI KANDİLLER

Canım ben daha önce belirtmiştim. Adetliyim malesef. Temizlenir temizlenmez, okuyamadığım arkadaşlarım için okuyacağım. En son beyazgelincik_01 için okumuştum. Temizlendikten sonra sonraki kişiden devam edicem. Bildiririm zaten kime ne okuduğumu sonra...

Canım ben daha önce belirtmiştim. Adetliyim malesef. Temizlenir temizlenmez, okuyamadığım arkadaşlarım için okuyacağım. En son beyazgelincik_01 için okumuştum. Temizlendikten sonra sonraki kişiden devam edicem. Bildiririm zaten kime ne okuduğumu sonra...

canım beni lafım mazeretli olanlara diil zaten siz kendinizi bildiğiniz iin kime okudunuz kime okumadınız bilip tamamlıyosunuz mazeretli olmayan arkadaşlara diyorum liste yok diye bildirim yapmıolar okumuyolar die duası okunmayan yarım kalan arkadaslar varr

M melegggm canim ben kendim icinde okumustum bildireyim,,, Ayrica dün benim dua günümdü okuyan Tüm Arkadaslarimdan Allah Razi olsun Yazmis oldugunuz güzel dilekler icin ayrica tesekkür ediyorum Rabbim sizinde gönlünüze göre hayirli zamanda bebislerinizi nasip etsin insallah...

M melegggm canim ben kendim icinde okumustum bildireyim,,, Ayrica dün benim dua günümdü okuyan Tüm Arkadaslarimdan Allah Razi olsun Yazmis oldugunuz güzel dilekler icin ayrica tesekkür ediyorum Rabbim sizinde gönlünüze göre hayirli zamanda bebislerinizi nasip etsin insallah...

amiiiin kuzum benimm inşallah keske diğer arkadaşlarda biraz duyarlıolsaydı da eksik kalmasaydı dualar

arkadaşlar cuma günden itibaren bildirimleri takip ederek listeyi toparlamaya çalıştım. bugün eksik kalanları tamamlayalım yarından itibaren listeyi ben takip etmeye çalışayım. böyle olmayacak hak geçecek sevap işleyelim derken günaha girmeyelim.şimdi durum şu:
cuma semaaa için 6.000 adet okunmuş 1.000 adet eksik var

cumartesi beyaz gelincik için 7.000 adet okunmuş Rabbim kabul etsin

pazar meryemkursun için 4.500 adet okunmuş 2500 adet eksik var

pazartesi yumiti için 5.500 adet okunmuş 1500 adet eksik var

salı bihter için 6.500 adet okunmuş 500 adet eksik var.

TOPLAMDA : 5.500 ADET EKSİK VAR

ARKADAŞLAR BU 5.500 EKSİĞİ ARAMIZDA PAYLAŞALIM BUGÜN KİM NE KADAR OKUYABİLİRSE BANA BİLDİRSİN. YARIN vkt vkt ARKADAŞIMIZDAN DEVAM EDELİM.

NOT: NİYETİMİZİ sema,meryemkursun,yumiti ve bihter ARKADAŞLARIMIZIN EKSİĞİNİ TAMAMLAMAK ÜZERE EDELİM.

RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİNNN

5.500 EKSİĞİN 1.000 TANESİNİ BEN OKUYORUM KALDI 4.500 HADİ ARKADAŞLAR BUYRUNN

X