Okumayan kişiler var canım bugün yazmıştım okumayanlar bugüne kadar olan dualarını tamamlasınlar diye ama kimaeden ses yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum cnm Rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah mutlu haberi almayi nasip etsinArkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
Bihter34 arkadaşımıza okıdum sırayla hergün okuyup bildirim yapıyorum mazeretli olduğum günler de okuyup bildirimde bulunuyorum fakat bazı a
rkadaşlar hassas davranmıyor maalesef
mazaretli olanlar vardi bazilarinin duasi tamamlanmadi direkt yeni kisiye gectik digerleri ne Hakszlik oldu, ,,, böyle duzensiz oluyor
''RABBİ HEB Lİ MİNES SALiHİN''
HER ARKADAŞIMIZ 380
ADET OKUYACAKTIR
fakat sırası gelen arkadaşımız kendisine 540 adet dua okuyacaktır toplam
7000 TANE DUA HEDİYE ETMİŞ OLACAĞIZ
salavatla başlayıp salavatla bitirirsek dualarımızı daha etkili olmuş olur inşallah
listemizin ilk hamilesi M melegggm arkadaşımız allah sağlıklı şekilde hamilelik ve sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
22.12.2015 SALI günü Bihter34 (BURCU)
arkadaşımıza duasını yapacağız ' hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat versin rabbim inşallah (amiiiiiin)
--------listemiz ----------
1. Z Zeroselo ----------------------
2. Tubdur32 --------------
3. @Cilekkokusu12345 --------
4. @Irmak-986 ------------------
5. dnzderya -OKUDU------------------
6. @hasbeee OKUDU--------------------
7. M melegggm ( bebeği sağlıkla olsun tutunsun inşallah)-OKUDU ---------
8. ALYAKAREN --------------
9. S sema-aaa --------------
10. @beyaz_gelincik01 --OKUDU----
11. M mrym99 --OKUDU-------
12. @yumiti -------------------
13. Bihter34 ------------------
14. vkt ----------------------- OKUDU (TÜM LİSTEYE)
15. @Esrakahreman --------
16- @Su_cetin ---OKUDU-------
17- Buket_YmnY --------
18- @elay1993 ---------
KIZLAR NEDEN KİMSE BİLDİRİM YPMIYOR OKUYOR MUSUNUZ DUALARI YARI BIRAKMAYALIM BİTİRELİM LÜTFEN KİMSEYE HAKSIZLIK OLMASIN HAYIRLI KANDİLLER
Canım ben daha önce belirtmiştim. Adetliyim malesef. Temizlenir temizlenmez, okuyamadığım arkadaşlarım için okuyacağım. En son beyazgelincik_01 için okumuştum. Temizlendikten sonra sonraki kişiden devam edicem. Bildiririm zaten kime ne okuduğumu sonra...
bugün vkt için okuyoruz değil mi kızlar?