Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki canim hoş geldina.s bende katılmak istiyorum
Allah razi olsun canimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Arkadaşlar yarın bende okuyacağım sizin için. Sayıyı buraya yazarım. Gönlünüzden geçen bütün hayırlı dilekleriniz kabul olsun inşallah.
Beni de alın canımcanım attım ama pek gelen yok nedense
Tamam canim tabikide hoş geldinBeni de alın canım
Ben zaten vardim csnim hatirlarsinTamam canim tabikide hoş geldin
Evet canım burdaki arkadalarimi unutmam ben zaten dostluğu bambaşka buranin[/QUOTE][QUOTmiti, post: 43974353, member: 630995"]Ben zaten vardim csnim hatirlarsin
Bence uygun ben okurum canım duadan başka sarılacak bi şeyimiz yok nasıl olsaSuan 10 kisiyiz 500 tane düşüyor kisi başına nasil olur arkadaşlar cok olurmu?
Bence ii canim okuyabilirimm..Suan 10 kisiyiz 500 tane düşüyor kisi başına nasil olur arkadaşlar cok olurmu?
Beklicegim canim bakalim artarsak iyi olur.yoksa baslarizBiraz daha beklesek mi ki
okunuyor canımne zaman okumaya başlanacak ve adetliyken okunabiliyor mu
evet canım okunuyor özel durumlarda da canım listemizin biraz cogalmasını bekliyorum daha rahat okumak için çünkü çalışan arkadaşlarım var bende haftaya başlayacağim işe kısmet olursa; o yuzden biraz daha sayımız olsa inşallahne zaman okumaya başlanacak ve adetliyken okunabiliyor mu