Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..
Arkadaşlar, SAFFAT SURESİ 100. ayette; Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua) "EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " Diye Dua ediyor. Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor. 101. Ayet; " BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK talep olursa başlayalım arkadaşlar !!! ---------listemiz açılmıştır duyurulur -----
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " Diye Dua ediyor. Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor. 101. Ayet;'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua) " BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK
talep olursa başlayalım arkadaşlar !!! ---------listemiz açılmıştır duyurulur ----- 1. ZZeroselo 2. Tubdur32 3.-------- 4.----- 5.------ 6.------- ----- ----- listemiz kişi alımına açıktır
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " Diye Dua ediyor. Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor. 101. Ayet;'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua) " BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK
talep olursa başlayalım arkadaşlar !!! ---------listemiz açılmıştır duyurulur ----- 1. ZZeroselo 2. Tubdur32 3. Cilekkokusu12345 4. IIrmak-986 5.------ 6.------- ----- ----- listemiz kişi alımına açıktır
talep olursa başlayalım arkadaşlar !!! ---------listemiz açılmıştır duyurulur ----- 1. ZZeroselo 2. Tubdur32 3. Cilekkokusu12345 4. IIrmak-986 5. dnzderya 6.------- 7.----- 8.----- -------- ------------ listemiz kişi alımına açıktır