tamam cnmevet canım okunuyor özel durumlarda da canım listemizin biraz cogalmasını bekliyorum daha rahat okumak için çünkü çalışan arkadaşlarım var bende haftaya başlayacağim işe kısmet olursa; o yuzden biraz daha sayımız olsa inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam cnmevet canım okunuyor özel durumlarda da canım listemizin biraz cogalmasını bekliyorum daha rahat okumak için çünkü çalışan arkadaşlarım var bende haftaya başlayacağim işe kısmet olursa; o yuzden biraz daha sayımız olsa inşallah
özledik seni vkt
canım herkes 500 adet kimin için okunuyorsa o da kendi için 1.000 adet okursa 7.000 tamamlanmış oluyor 13 kişi ile bence başlayalım gelen olursa sayı düşer. en azından bu 13 kişiden de kaybetmeyelimEY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua)
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK
talep olursa başlayalım
arkadaşlar !!!
---------listemiz ----------
1. Z Zeroselo
2. @Sukasidesi32
3. Cilekkokusu12345
4. I Irmak-986
5. dnzderya
6. hasbeee
7. M melegggm
8. ALYAKAREN
9. S sema-aaa
10. beyaz_gelincik01
11. M mrym99
12. yumiti
13. Bihter34
-------------
------------
listemiz kişi alımına açıktır
Basladik mi okumaya ..canım herkes 500 adet kimin için okunuyorsa o da kendi için 1.000 adet okursa 7.000 tamamlanmış oluyor 13 kişi ile bence başlayalım gelen olursa sayı düşer. en azından bu 13 kişiden de kaybetmeyelim
yok canım az kaldı inşallah:)Basladik mi okumaya ..
Canim ben zaten oyle yapıyorum salavatla baslayip , salavatla bitiriyorumsema-aaast: 43989819 .!.:Bence yarin baslayalim.. Dualar niyetlere göre dir zaten.. Dualarimizin basinda ve sonun da . salavat cekelim. Kimin icin okuyorsak isim soyleyerek duamizi yapalim bence.. Benim fikrimm
Bence 500 iyi .kendi siramizda biteremesek eger burdan konusup bitermesine yardimci oluruz. Yardim isteriz birbirimizden olmaz miArkadaslar isterseniz baslayalim 7000 guzel olur o zaman günü gelen 1500 tane okucak kendine diğerleri 500 fazlami olur bilmiyorum ama sayımız 13suan anca böyle oluyor....fikri olan yazabilir
Olur canım herkes ayni düşüncede mi peki[/QUOTE][QUOTma-aaa, post: 43993431, member: 664073"]Bence 500 iyi .kendi siramizda biteremesek eger burdan konusup bitermesine yardimci oluruz. Yardim isteriz birbirimizden olmaz mi
canim mine salin yazmissin.. Salihin olcak''RABBİ HEB Lİ MİNES SALİN''
HER ARKADAŞIMIZ
500 ADET OKUYACAKTIR VE GÜNÜ GELEN
ARKADAŞIMIZ 1500 TANE OKUYACAKTIR
BU ŞEKİLDE
7000 TANE DUA HEDİYE ETMİŞ OLACAĞIZ
salavatla başlayıp salavatla bitirirsek dualarımızı daha etkili olmuş olur inşallah
haydi bismillah yarın başlıyoruz 10.12.2015 perşembe günü
Z Zeroselo (zehra)arkadaşımıza duasını yapacağız ''en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı bir evlat(lar) versin rabbim (inşallah ikiz verir allah bana )
--------listemiz ----------
1. Z Zeroselo ----------------------1500
2. @Sukasidesi32 ---------------500
3. Cilekkokusu12345 --------500
4. I Irmak-986 ------------------500
5. dnzderya -------------------500
6. hasbeee ---------------------500
7. M melegggm ------------------500
8. ALYAKAREN --------------500
9. S sema-aaa ------------------500
10. beyaz_gelincik01 ------500
11. M mrym99 ---------500