Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..

olumsuz yorum okuma diyorum kendime hep ama engel olamıyorum ya değilsem diye oku oku şiştim :)
sanırım sadece hayırlısını dilemek ve cumartesi gününü beklemek lazım :) başarabilirsem
zordur bilirim bende hep kendime düşünme diyorum Allah hayırlısıversin diyorum ama bir türlü başaramıyorum. Allah yardımcın olsun hayırlı haberler inşallah arkadaşım

Bu ayda olmadı regli oldum ne yaparsam yapim göz yaslarimi tutamiyorum kime diyecemi bilemedim sizinle paylasmak geldi elimden

Bu ayda olmadı regli oldum ne yaparsam yapim göz yaslarimi tutamiyorum kime diyecemi bilemedim sizinle paylasmak geldi elimden
Canim gel sarilalim ben halini aylardir çekiyorum ama günaha girmekten cok korkuyorum elimden geldikçe isyan etmemeye calisiyorum .allaha siginmakdan baska bir caremiz yok canım üzme lutfen kendini bak söyle düşün her adet dönemi yeni bir gebelik donemidir kendine dikkat et vitaminli beslen ki yumurtan guzel gelissin olurmu hem cok sukur adet oluyoruz olamayan cok arkadasimiz var icini ferah tut bacim...

Isyan etmiyorum Allahıma cok şükür diyorum hep ama iste, hem cok ümidimi var hem cok korkuyorum, kac gündür her an olucam yada olmuyacam belki benimde bu ay müjdem vardır diye bekliyodum

Arkadaşlar, 27.11.2015 Z Zeroselo (Zehra) arkadaşımız için okuyoruz.. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua)

**** Arkadaşlar, okuduğunu atladığım arkadaşlarım varsa hakkınızı helal edin. Beni uyarırsanız eğer okuduysanız ve ben farketmediysem düzenlerim. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

1. vkt (Nalan) ******* Okudu
2. dnzderya
3. mini87
4. Cilekkokusu12345
5. edacimm (Aysun)
6. Patronicee (Meltem)
7. yumiti 17.11.2015
8. J jasminej (Selin)
9. @Sukasidesi32
10. Cry- (Amine)
11. esimaa (Melike)
12. nazah35
13. beyaz_gelincik01
14. derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16. eniseeeemmm
17. Z Zeroselo (Zehra)
18. D Duambelli ***** Okudu
19. @haci maci mokkey
20. azap_cicegi (Dilek)
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır...

Canım benim üzülme, adet olmak bile iyiye işaret
çok iyi anlıyorum, her adet olduğumda ağlam krizlerine girdim hep ama şükür oluyoruz ve bi vakti saati var, bizler de kucaklarımıza bebişlerimizi alacağız inşşş..
Bu arada hayırlı cumalar hepinize kızlar..
allah dualarımızı kabul etsin inş bu güzel günde..

Hayırlı Cumalar canım
Çok şükür Allahıma herseyin bir vakti var biliyorum Yarabim hayırlısını bilir ve verir Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…