- 25 Ocak 2015
- 198
- 138
zordur bilirim bende hep kendime düşünme diyorum Allah hayırlısıversin diyorum ama bir türlü başaramıyorum. Allah yardımcın olsun hayırlı haberler inşallah arkadaşımolumsuz yorum okuma diyorum kendime hep ama engel olamıyorum ya değilsem diye oku oku şiştim :)
sanırım sadece hayırlısını dilemek ve cumartesi gününü beklemek lazım :) başarabilirsem
Canim gel sarilalim ben halini aylardir çekiyorum ama günaha girmekten cok korkuyorum elimden geldikçe isyan etmemeye calisiyorum .allaha siginmakdan baska bir caremiz yok canım üzme lutfen kendini bak söyle düşün her adet dönemi yeni bir gebelik donemidir kendine dikkat et vitaminli beslen ki yumurtan guzel gelissin olurmu hem cok sukur adet oluyoruz olamayan cok arkadasimiz var icini ferah tut bacim...Bu ayda olmadı regli oldum ne yaparsam yapim göz yaslarimi tutamiyorum kime diyecemi bilemedim sizinle paylasmak geldi elimden
Canim gel sarilalim ben halini aylardir çekiyorum ama günaha girmekten cok korkuyorum elimden geldikçe isyan etmemeye calisiyorum .allaha siginmakdan baska bir caremiz yok canım üzme lutfen kendini bak söyle düşün her adet dönemi yeni bir gebelik donemidir kendine dikkat et vitaminli beslen ki yumurtan guzel gelissin olurmu hem cok sukur adet oluyoruz olamayan cok arkadasimiz var icini ferah tut bacim...
Bu ayda olmadı regli oldum ne yaparsam yapim göz yaslarimi tutamiyorum kime diyecemi bilemedim sizinle paylasmak geldi elimden
Amin
Hayırlı Cumalar canımCanım benim üzülme, adet olmak bile iyiye işaret
çok iyi anlıyorum, her adet olduğumda ağlam krizlerine girdim hep ama şükür oluyoruz ve bi vakti saati var, bizler de kucaklarımıza bebişlerimizi alacağız inşşş..
Bu arada hayırlı cumalar hepinize kızlar..
allah dualarımızı kabul etsin inş bu güzel günde..
amin canım allah razı olsun
inşallah canım mügminın mügmine yaptı dua kabul olur inşallah