Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..

vkt bacım ben yarın icin zehrayıda okudum ALLAH kabul etsin inş
vkt kıss bacım hamişmisin gıı

ee knda kac cıktı ki
ohhh dular ile bi hamişimz oldu RABBİM sayısını artırsın inşşşşşşşşşş

canım 5,71 çıktı
2 dr sordum erken gebelik dediler ama
ben yarın bi daha test yaptırıcam .
rabbim tüm listemize hayırlı hamilelikler nasip etsin inş tez vakitte :)))
ohhh şükürr çok şüjkür bin şükür hadi inşş RABBİM yüzünü güldürsün inşş
duan icin kocaman AMİNNNNNNNNNNNNNNNN inşşş hepimiz bu ay hamiş kalırız inşş bnde aralkta tüpe gidecegim hamile kalamzsam eger bu günler yum günlerim RABBİM duysun sesimizi RABBİME el acıp boyun büküyoz inş elimizi boş cevirmezz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reactions: vkt
AMİNNNNN, rabbim kucaklarımızı doldursun
bizim de güzel ahlaklı güzel bebişlerimiz olsun sağlıkla inş şu mubarek gün ettiğimiz dualar kabul olsun inş....

canım bthc 5,71 çıktı dün test yaptırdım..
referans değerlerde siklus <4 diye başlıyor değerler..
bazı yerlerde değer 10 üzeri olmalı, bazılarında 5 üzeri olmalı diyor..
ne olabilir sence
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsi İnşallah hamilesindir canım çok heycanlandırdı bu habere beni Ah kurban olduğum Allah sanada hepimize banada hayırlı evlatlar nasip etsin dualarımızı kabul etsin

Allah hayırlı haberler almayı nasip etsi İnşallah hamilesindir canım çok heycanlandırdı bu habere beni Ah kurban olduğum Allah sanada hepimize banada hayırlı evlatlar nasip etsin dualarımızı kabul etsin
ya var ya siz nasıl can insanlarsınız.. ALlah binlerce kez razı olsun hepinizden ayrı ayrı
aynen bende heyecandan ölüyorum şu an valla.. yarın da test yapalım bakalım neler görücez..
bu arada ilk sizlere söyleyebildim... daha aileme eşime kimseye söylemedim.. hayal kırıklığı olmasın diye sanırım bi süre daha söylemiycem kimssee:)

bncede söyleme eşine süpriz< yap sonra beraber uçun havalara ohh ohh mis miss hopidi hopidi

AMİNNNNNNNNNNNN bacım aminn inşş cuma gecesi yüzü suyu hürmetinee inş dilek kapın acık olurda RABBİMİN melkleri duyar

Bizde burdaneşlik edelim
olumsuz yorum okuma diyorum kendime hep ama engel olamıyorum ya değilsem diye oku oku şiştim :)
sanırım sadece hayırlısını dilemek ve cumartesi gününü beklemek lazım :) başarabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…