- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.681
Teşekkür ederim canım benim
senin neden olmuyor çocuğun
Canım Allah kimseyi darda zorda koymasın kimin ne sıkıntısı varsa gidersin sanada eşinde hayırlı kapılar açsın Allah borcunu ödeme kolaylığı versinNisan 2015te 2 aylıkken düşük yaptim canim kendiliğinden olmuştu çok şükür bir sorun yoktu bu yaz tekrar deneyecektik eşimin işleri kotuledi ve İşsiz suan birazda borcumuz var o nedenle deneyemiyoruz bile bu arada 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim
Canım Allah kimseyi darda zorda koymasın kimin ne sıkıntısı varsa gidersin sanada eşinde hayırlı kapılar açsın Allah borcunu ödeme kolaylığı versin
salih evlat nasip etsin sen yinede çocuk işini geciktirme belkide doğacak çocuğun yüzü uğurlu gelir yuvanıza
Amin canımAminn aminn insallah
Haklisin canim ama geçen sene hamile kaldım bu güzel haberden 2 gün sonra esimi işten cikardilar o zaman çok strese girdim ve Bebeğimi kaybettim hersey nasip kısmet tabi Rabbime şükürler olsun hamile kalabiliyorum ya buna da şükür
Anladım ki hamile olduğumda benim kafam in rahat olmasi lazim şuanda eşim yine işsiz inan yine aynı şeyleri yaşamaya cesaretim yok evden ise 3 vesait degistirip gidiyorum gubde 4 saatim trafikte geciyo cok hirpalaniyorum
Rabbim en hayirli vakitte bana ve isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin canım hepimizin insallah :)Amin canım
Haklısın insanın kafası rahat olmalı
Allah yardımcın olsun
Meraba hanimlar bende dua zincirine dahil olmak istiyorum. Rabbim mubarek gunler hurmetine hepimizi hayallerimize kavustursun bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insaallah bu dualasmaya vesile olanlardan da Allah razi olsun
Merhaba yeni listeye benide eklermisin insAllah??Allah razı olsun canım yüreğine sağlık
şuan devam eden ve bitmek üzere olan bir listemiz var bir haftaya kısmet olursa biter
yeni listeye eklerim olurmu?
Merhaba yeni listeye benide eklermisin insAllah??
BekliyorumMerhaba canım elbette eklerim 1 haftaya kadar biter inşallah takipte olursan sevnirim canım :)
Canlar ım işte geldim sonucu şimdi aldım pozitif inşallah sali günü tekrar test yapacam değerlerim artmış olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin darısı başınıza inşallah
Canlar ım işte geldim sonucu şimdi aldım pozitif inşallah sali günü tekrar test yapacam değerlerim artmış olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin darısı başınıza inşallah
Canım darısı başına inşallah tüm isteyenlere Melekler ağzından Alıp Allaha ulaştıran dileklerini Rabbim tez vakitte isteyen herkese versinÇok sevindim canım insallah saglikli sıhhatli bol duali bir gebelik diliyorum artik sana :)
tmm cnm 5 kisiyi daha aldim.eklersiin aylinimm
hayirlisi olsun veysiyecim kucagina alirsin sag salim insallah...Canım darısı başına inşallah tüm isteyenlere Melekler ağzından Alıp Allaha ulaştıran dileklerini Rabbim tez vakitte isteyen herkese versin
İnşallah canım darısı tüm isteyenlerin başınahayirlisi olsun veysiyecim kucagina alirsin sag salim insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?