- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
- #10.701
Canım darısı başına inşallah tüm isteyenlere Melekler ağzından Alıp Allaha ulaştıran dileklerini Rabbim tez vakitte isteyen herkese versin
Aminnn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım darısı başına inşallah tüm isteyenlere Melekler ağzından Alıp Allaha ulaştıran dileklerini Rabbim tez vakitte isteyen herkese versin
Tabii cok sevinirim hatta tam denk gelicek ben de musait olucam insaallah. Tesekkur ederimAllah razı olsun canım yüreğine sağlık
şuan devam eden ve bitmek üzere olan bir listemiz var bir haftaya kısmet olursa biter
yeni listeye eklerim olurmu?
Balim benim nasilsin bakalim iyi misin ,)Aminnn:)
Balim benim nasilsin bakalim iyi misin ,)
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 29.Arkadaşımız M MrtHatice için 100 adet okuyoruz.
YA RABBİ M MrtHatice ARKADAŞIMIZA TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE İNŞALLAH (AMİN)
BİZ HER KİME DUA EDERSEK MELEKLER AYNISI SANADA OLSN DİYE EL AÇIP DUA EDECEK
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
- nazah35 TÜM LİSTEYE OKUYOR
- dnzderya TÜM LİSTEYE OKUYOR
- demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU
- G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUYOR
- S sngl35 TÜM LİSTEYE OKUYOR
- saydin78 (SEVDA) 27.kişiye kadar okudu
- fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUYOR
- tubatesbih TÜM LİSTEYE OKUDU
- Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU
- M meleek9090 TÜM LİSTEYE OKUDU
- eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUYOR
- Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU
- @ebrukkkk TÜM LİSTEYE OKUDU
- K KZLCHMM06 TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 TÜM LİSTEYE OKUDU
- rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUDU
- mrym5579 TÜM LİSTEYE OKUYOR
- Cilekkokusu12345 TÜM LİSTEYE OKUDU
- whiterose00 TÜM LİSTEYE OKUDU
- Ilayumut 29.kişiye kadar okudu
- @Gojiberries TÜM LİSTEYE OKUYOR
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
- Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU
- Berf0o0o (BERFİN) TÜM LİSTEYE OKUDU
- TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUYOR
- sunnycat 28.kişiye kadar okudu
- Hilalozt TÜM LİSTEYE OKUDU
- masal01010 TÜM LİSTEYE OKUYOR
- M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUYOR
- seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUDU
- GURBET KUSU 30.kişiye kadar okudu
- veram 26.kişiye kadar okudu
- ecrin87 TÜM LİSTEYE OKUDU
- Lale kozan TÜM LİSTEYE OKUDU
- R Ruzgarmasal 26.kişiye kadar okudu
Tekrar devam edecek miyiz?
eilenn canım,
arkadaşlarım için okudum. Rabbim kabul etsin inşaAllah
- masal01010
- M MrtHatice
- seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN)
- GURBET KUSU
- veram
Hepimizden canım. Aminnnnn insaAllah Rabbim kabul etsinÇok teşekkür ederim Allah razı olsun olsun, Allah kabul etsin...
Bend eiyiym cok sukir bugun bat gunum test yaptim pozitif cikti yani silik degil biraz da net persembe gunu kan vermistim 2.92 cikmosti kanda negatof uzulmustum bugun oylesin testi tekrarladim pozitif cikti ve tekrat kan vericem bakalim arttimi deger ins artmistir cunku hemsore israrla adet olmazsan gel persembe kan ver demisyi bende yarin eger imkanim olirsa ozele gidicem drek persembeyi bekleyemicem insaAllah bubay yuzumuze gulucek rabbim tez vakitte bize versin mucizemiziÇok şükür kuzumm regl oldum ağrım var dün geceden beri sen nasilsin
Bend eiyiym cok sukir bugun bat gunum test yaptim pozitif cikti yani silik degil biraz da net persembe gunu kan vermistim 2.92 cikmosti kanda negatof uzulmustum bugun oylesin testi tekrarladim pozitif cikti ve tekrat kan vericem bakalim arttimi deger ins artmistir cunku hemsore israrla adet olmazsan gel persembe kan ver demisyi bende yarin eger imkanim olirsa ozele gidicem drek persembeyi bekleyemicem insaAllah bubay yuzumuze gulucek rabbim tez vakitte bize versin mucizemizi
InsaAllah kuzum benim adete 4 kalada kan verdim persembe gunu 2.92 cikti negatif diye uzuluyodum ama bugun oylesine bi test yapayim dedim boule cikti persembeyede randevu almostim devlete yarin gidebilirsem ozele gidicem kan vermeye imkanim olirsa ne olur dua edinde artmos olsun degerimkız gerçekmiii inanmıyorum ya bu aralar ne kadar güzel haberler alıyorum Allahım şükürler olsun
inşallah artmıştır kuzum değerin haber ver banada mutlaka ay çok sevindim yaa :)
inşallah güzel haberler alırsın hem kendini hemde bizleri sevindirirsin canım benim yaa
testi bi yolla bakiyim merak ettim :)
InsaAllah kuzum benim adete 4 kalada kan verdim persembe gunu 2.92 cikti negatif diye uzuluyodum ama bugun oylesine bi test yapayim dedim boule cikti persembeyede randevu almostim devlete yarin gidebilirsem ozele gidicem kan vermeye imkanim olirsa ne olur dua edinde artmos olsun degerim
ayy insallah cnm :) benim bildigim testte beta değerin 20 nin üstündeyse çift cizgi cikiyorrr hadi insallahBend eiyiym cok sukir bugun bat gunum test yaptim pozitif cikti yani silik degil biraz da net persembe gunu kan vermistim 2.92 cikmosti kanda negatof uzulmustum bugun oylesin testi tekrarladim pozitif cikti ve tekrat kan vericem bakalim arttimi deger ins artmistir cunku hemsore israrla adet olmazsan gel persembe kan ver demisyi bende yarin eger imkanim olirsa ozele gidicem drek persembeyi bekleyemicem insaAllah bubay yuzumuze gulucek rabbim tez vakitte bize versin mucizemizi
AAAAAhayirlisi olsun cnm hamissin iste besbelli ikinci cizgi var.TEBRIKLERInsaAllah kuzum benim adete 4 kalada kan verdim persembe gunu 2.92 cikti negatif diye uzuluyodum ama bugun oylesine bi test yapayim dedim boule cikti persembeyede randevu almostim devlete yarin gidebilirsem ozele gidicem kan vermeye imkanim olirsa ne olur dua edinde artmos olsun degerim