- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 42
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.661
Sağol canım öğleden beri bi huzursuzluk sorma yaptığıma pişman oldum gerçi ilk defa oluyor belkide ondandır rahatladım Allah razı olsunCanim var gorunuyor :) ama yinede netlestir kan testi yap insallahh pozitif haberle gelirsin ..
bu gün evde test yaptım ilk çizgi silik  ikincisi net çıktı kafam karışık biraz
Canım benim tşk ederim yarın tekrar test yapacam bişiy soracam benim ilk tüp bebek denememde Dt 2 gün arayla testi tekrarla demişti sende iki test mi yaptın
cnm sen kan testini tekrarlamadın mı ? 2 gunde bir yapman gerekiyorduCanım benim tşk ederim yarın tekrar test yapacam bişiy soracam benim ilk tüp bebek denememde Dt 2 gün arayla testi tekrarla demişti sende iki test mi yaptın
Yarın yapacam bide pazartesi yapmam gerekiyor heyecandan ölebilirimcnm sen kan testini tekrarlamadın mı ? 2 gunde bir yapman gerekiyordu
merak etme cnm zaten ikinci cizgi çıkmış :) değerin yukselmistir :) heyecan yapmaYarın yapacam bide pazartesi yapmam gerekiyor heyecandan ölebilirim
Ay inşallah melekler ağzından alsın Allah a ulaştıran inşallah yükselmiştirmerak etme cnm zaten ikinci cizgi çıkmış :) değerin yukselmistir :) heyecan yapma
bu gün evde test yaptım ilk çizgi silik  ikincisi net çıktı kafam karışık biraz
Canım sağol ilkinde de öyle olmuştu ilk testte göründü ikincide yoktu inşallah bu seferde öyle olmazcanım zaten kan testn pozitifti
ben bu testte çift çizgi gördüğüme şaşırmadım :)
bebiş vaar gönlünü ferah tut sen emi
Canım sağol ilkinde de öyle olmuştu ilk testte göründü ikincide yoktu inşallah bu seferde öyle olmaz
Yarın sabah 11 de test yapacam geriye sayıyorum bakalım artık ne çıkacakolmaz inşallah sen bikaçgün önce kanda baktırdın pozitif değerin artmıştır ki testte gayet belirgin çıkmış :)
hayırlısıyla bidaha kanda baktır için rahatlasın
Yarın sabah 11 de test yapacam geriye sayıyorum bakalım artık ne çıkacak
Canım Allah hepinizden razı olsun Rabbim isteyen her kese versin inşallah ilk günden beri hep benimle birliktesiniz hakkınız ödenmez eşimden çok siz destek oluyorsunuz banaİnsallah yüksek çıkacak canim benim
Hiçbir sorun yok sen ferah tut şu güzel yüreğini
Canım Allah hepinizden razı olsun Rabbim isteyen her kese versin inşallah ilk günden beri hep benimle birliktesiniz hakkınız ödenmez eşimden çok siz destek oluyorsunuz bana
Rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım benimAmin canimm benim
Erkekler hep soğuk kanlı pek konuşmaz normal karşılıyorum ben :)
Allahim hepimizin güzel gönlüne göre versin listemizde olan olmayan isteyen herkes tez vakitte senin heycanini yaşasın anne olsun insallah :)
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz biiznillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?