- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.641
Hayirli olsun canim darisi bizlerin basina insallah degerin yukselirİi geceler canlar bugün midem çok bulanıyordu çokta halsizlik vardı hastaneye gittim test yaptım sonuç 39,5 inşallah 11 haziran a daha da çok yükselir
İi geceler canlar bugün midem çok bulanıyordu çokta halsizlik vardı hastaneye gittim test yaptım sonuç 39,5 inşallah 11 haziran a daha da çok yükselir
Amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah değerler artarcanımmmm inanmıyorum çok sevindim Allahım inşallah değerin güzelce yükselir sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirip evladını kucağına alırsın inşallah
Amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah darısı bütün isteyenler başınaHayirli olsun canim darisi bizlerin basina insallah degerin yukselir
Amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah değerler artar
Sizin duâlarınızı a artacak canım benimAmin amin inşallah
güzelcede artıcak değerin bak gör :)
Sizin duâlarınızı a artacak canım benim
Rabbim bütün isteyenlere nasip etsininşallah canım benim inşallah Allahın izniyle çok güzel haberler vericeksin :)
Canim var gorunuyor :) ama yinede netlestir kan testi yap insallahh pozitif haberle gelirsin ..bu gün evde test yaptım ilk çizgi silik  ikincisi net çıktı kafam karışık biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?