- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.601
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 17.Arkadaşımızmrym5579 için 100 adet okuyoruz.
mrym5579 ARKADAŞIMIZA RABBİM TEZ VAKİTTE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN İNŞALLAH
BİZ HER KİME DUA EDERSEK MELEKLER AYNISI SANADA OLSN DİYE EL AÇIP DUA EDECEK
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
nazah35 TÜM LİSTEYE OKUYOR dnzderya TÜM LİSTEYE OKUYOR demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUYOR
- S sngl35 TÜM LİSTEYE OKUYOR
saydin78 (SEVDA) 17.kişiye kadar okudu fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUYOR tubatesbih TÜM LİSTEYE OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU - M meleek9090 TÜM LİSTEYE OKUYOR
eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUYOR Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU - @ebrukkkk TÜM LİSTEYE OKUYOR
- K KZLCHMM06 TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 19.kişiye kadar okudu
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUYOR mrym5579 TÜM LİSTEYE OKUYOR Cilekkokusu12345 20.kişiye okudu whiterose00 15.kişiye okudu Ilayumut 16.kişiye kadar okudu - @Gojiberries TÜM LİSTEYE OKUYOR
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) TÜM LİSTEYE OKUDU
TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUYOR sunnycat 16.kişiye kadar okudu Hilalozt TÜM LİSTEYE OKUYOR masal01010 TÜM LİSTEYE OKUYOR - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUYOR
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) 16.kişiye kadar okudu GURBET KUSU 25.kişiye kadar okudu veram 15.kişiye kadar okudu ecrin87 TÜM LİSTEYE OKUDU Lale kozan TÜM LİSTEYE OKUDU - R Ruzgarmasal 20.kişiye kadar okudu
eilenn canım ben dün bildirim yaptım cumaya kadar okudum diye sanırım gözden kaçmış bugün de 200 okudum yani pazar a kadar okudum canım
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
BUGÜN 20.ArkadaşımızIlayumut için 100 adet okuyoruz.
Ilayumut YA RABBİ ARKADAŞIMIZA TEZ VAKİTTE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE İNŞALLAH (AMİN)
BİZ HER KİME DUA EDERSEK MELEKLER AYNISI SANADA OLSN DİYE EL AÇIP DUA EDECEK
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
nazah35 TÜM LİSTEYE OKUYOR dnzderya TÜM LİSTEYE OKUYOR demet1973 (BUKET) TÜM LİSTEYE OKUDU - G guzbahar TÜM LİSTEYE OKUYOR
- S sngl35 TÜM LİSTEYE OKUYOR
saydin78 (SEVDA) 21.kişiye kadar okudu fatihpepe TÜM LİSTEYE OKUYOR tubatesbih TÜM LİSTEYE OKUDU Avrenim (EBRU) TÜM LİSTEYE OKUDU - M meleek9090 TÜM LİSTEYE OKUYOR
eilenn (AYLİN) TÜM LİSTEYE OKUYOR Neseli_Hatun TÜM LİSTEYE OKUDU - @ebrukkkk TÜM LİSTEYE OKUDU
- K KZLCHMM06 TÜM LİSTEYE OKUDU
- @yagmur559 19.kişiye kadar okudu
rosebady (AYŞE) TÜM LİSTEYE OKUYOR mrym5579 TÜM LİSTEYE OKUYOR Cilekkokusu12345 25.kişiye okudu whiterose00 25.kişiye okudu Ilayumut 21.kişiye kadar okudu - @Gojiberries TÜM LİSTEYE OKUYOR
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) TÜM LİSTEYE OKUDU
Ay12live (LEYLA) TÜM LİSTEYE OKUDU - @avucdolusudua (BERFİN) TÜM LİSTEYE OKUDU
TEKPRENSES TÜM LİSTEYE OKUYOR sunnycat 16.kişiye kadar okudu - BİRKAÇ GÜN BİLDİRİM YAPAMAYABİLİR. Hilalozt TÜM LİSTEYE OKUYOR masal01010 TÜM LİSTEYE OKUYOR - M MrtHatice TÜM LİSTEYE OKUYOR
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) TÜM LİSTEYE OKUYOR GURBET KUSU 25.kişiye kadar okudu veram 19.kişiye kadar okudu ecrin87 TÜM LİSTEYE OKUDU Lale kozan TÜM LİSTEYE OKUDU - R Ruzgarmasal 20.kişiye kadar okudu
Mehaba Arkadaşalar,
Rabbim niyetlerinizi kabul etsin hayırlısıyla tez vakitte gönüllerinize göre versin inşallah.
Listenin tamamına okudumeilenn
Amin inşallah :)
Ağzına sağlık canım benimm
sen de durumlar nasl nasıl gidiyor hamişlik :)
Merhaba,eilenn
İyiyim çok şükür beta hcg tabibini çarşamaba 409 gördük ve doktorum iyiye gidiyor takibi bırakalım dedi. Çarşamba randevun var ilk utrason kontrolünü olacağim hayırlarla inşallah, henüz hamişlikten pek birşey anlamıyormuşsun ilk zamanlar onu anladım, öncekş durumdan biraz da temkinliyiz sanırım. Tam heyecanını yaşayamıyorum sanırım daha:)
Sen nasılsın ???
Hayırlı sonuçlar alırsında hem kendin (ailen) sevinir hemde bizleri sevindirirsin canım
çok mutlu oluyorum dua arkadaşlarımdan güzel haberler aldığımda :)
şükürler olsun iyiyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?