- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.241
Sizde sağolun canım :) Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaAllahAminnn agzini bal yesin allah razibolsun kardesim cok sagol :)
evet bitti Allah kabul etsin inslhbeyaz_gelincik01 S sngl35 @meleek9090 @whiterose00 Oksimoron
Arkadaşlar listemiz bitmek üzere siz tamamına okuyorum diye bildirmiştiniz şuan ne durumdasınız bittimi ?
evet bitti Allah kabul etsin inslh
eilenn tüm listeyi bitirdim allah kabul etsin
Betul de dahil dualarimi okudum. Kalanida yrn tamamlayacagim kısmetolursa
eilenn listeyi tamamladım cnm
eilenn tüm listeyi bitirdim allah kabul etsin
2. gün eve geldim doktor 20 saniyecik uğradi odama , taburcu edelim seni dedı . kisti almışlar çok şukur, kanallar açikmis ama aşırı derecede yapisiklik vardi açtık dedıAğzına saglik Allah kabul etsin canim benim
Sen nasıl oldun ? Bilgi alabildinizmi Dr dan
arkadaşlar günaydın çok MUTLUYUM HAMİLEYİMMM Allahım olmayan herkese en kıza zamanda nasip etsin inş
2. gün eve geldim doktor 20 saniyecik uğradi odama , taburcu edelim seni dedı . kisti almışlar çok şukur, kanallar açikmis ama aşırı derecede yapisiklik vardi açtık dedı
kist tekrar oluşabilirmiş o oluşmadan hamile kalman lazım dedı
ins hamile kalabilirim cnm cok sagolsorun giderilmişse hamile kalman çok daha kolay olacaktır inşallah canım iyi olmana sevindim
benim son iki kişi kaldı onları da bugün bitireblirimbeyaz_gelincik01 S sngl35 @meleek9090 @whiterose00 Oksimoron
Arkadaşlar listemiz bitmek üzere siz tamamına okuyorum diye bildirmiştiniz şuan ne durumdasınız bittimi ?
saol canm darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşsorun giderilmişse hamile kalman çok daha kolay olacaktır inşallah canım iyi olmana sevindim
saol canm darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inş
Bizede dua et olir mu balim bnm tebrik ederim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllaharkadaşlar günaydın çok MUTLUYUM HAMİLEYİMMM Allahım olmayan herkese en kıza zamanda nasip etsin inş
Cok gecmis olaun balim bnm tez vakitte hamis kalalim insaAllah2. gün eve geldim doktor 20 saniyecik uğradi odama , taburcu edelim seni dedı . kisti almışlar çok şukur, kanallar açikmis ama aşırı derecede yapisiklik vardi açtık dedı
kist tekrar oluşabilirmiş o oluşmadan hamile kalman lazım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?