- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.221
Cnm benim son 500 kaldı okumam tamamlayacağım inşRABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
02.04.2016 bugünrosebady için okuyoruz (100 adet)
BUGÜN 22.ARKADAŞTAYIZ
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
ecrin87 listenin tamamına okudu damla_22 - listenin tamamına okudu fulya3535 21.kişiye kadar okudu demet1973 (BUKET) - listenin tamamına okudu - G guzbahar - listenin tamamına okudu
beyaz_gelincik01 -listenin tamamına okuyor - S sngl35 -listenin tamamına okuyor
saydin78 (SEVDA) 24.kişiye kadar okudu fatihpepe - listenin tamamına okudu tubatesbih - listenin tamamına okuyor Avrenim (EBRU) - listenin tamamına okudu - M meleek9090 -listenin tamamına okuyor
pegasus2304 -listenin tamamına okudu eilenn (AYLİN) -listenin tamamına okuyor whiterose00 -listenin tamamına okuyor nazah35 -listenin tamamına okuyor Neseli_Hatun - listenin tamamına okudu - @ebrukkkk -listenin tamamına okudu
- K KZLCHMM06 - listenin tamamına okudu
- @yagmur559 - listenin tamamına okudu
ElifAhsen02 (ESRA) - listenin tamamına okudu rosebady (AYŞE) - listenin tamamına okudu mrym5579 -listenin tamamına okuyor Cilekkokusu12345 25.kişiye kadar okudu - @Ilaymilya - listenin tamamına okudu
betul8516 - ARKADAŞIMIZ 11.04te DOĞUM YAPTI HENÜZ HABER ALAMADIK AMA KENDİNİ TOPARLADIĞINDA OKUMASINI YAPAR İNŞALLAH - @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) listenin tamamına okudu
Ay12live (LEYLA) - listenin tamamına okudu
- @serdemlin listenin tamamına okuyor
- @avucdolusudua (BERFİN) listenin tamamına okudu
5 kisiye daha okudum ve listeyi bitirdim allah kabul etsin inşallah
eilenn canım yeni listede varım bilgin olsun
Bu aralar bebis hazirliklari için ugrasiyrm ama 2 gune bitiririm sanirim
Agzina saglik canim bnm rabbim kabul eylesin senin agzini bal yesin duakarin kBul olsun emiiii :)eilenn canım
Arkadaşlarım için okudum. Listemi bitirdim. Rabbim kabul etsin inşAllah
- @Ilaymilya
betul8516 - @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF)
Ay12live (LEYLA) - @serdemlin
- @avucdolusudua (BERFİN)
Amin canım benim hepimizin inşAllah :)Agzina saglik canim bnm rabbim kabul eylesin senin agzini bal yesin duakarin kBul olsun emiiii :)
AaaaminnnnmnAmin canım benim hepimizin inşAllah :)
Arkadaslar ban sira gekince dua ederken litfen insaAllah hamile kalir ve saglikli hayirli bi hamilelik olur diye dua edrmisiniz hayirli evlat verisn allah hepimize o sekild edua eder misinizRABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
05.05.2016 bugün @Ilaymilya için okuyoruz (100 adet)
BUGÜN 25.ARKADAŞTAYIZ
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
ecrin87 listenin tamamına okudu damla_22 - listenin tamamına okudu fulya3535 23.kişiye kadar okudu demet1973 (BUKET) - listenin tamamına okudu - G guzbahar - listenin tamamına okudu
beyaz_gelincik01 -listenin tamamına okuyor - S sngl35 -listenin tamamına okuyor
saydin78 (SEVDA) listenin tamamına okudu fatihpepe - listenin tamamına okudu tubatesbih - listenin tamamına okuyor Avrenim (EBRU) - listenin tamamına okudu - M meleek9090 -listenin tamamına okuyor
pegasus2304 -listenin tamamına okudu eilenn (AYLİN) -listenin tamamına okuyor whiterose00 -listenin tamamına okuyor nazah35 -listenin tamamına okuyor Neseli_Hatun - listenin tamamına okudu - @ebrukkkk -listenin tamamına okudu
- K KZLCHMM06 - listenin tamamına okudu
- @yagmur559 - listenin tamamına okudu
ElifAhsen02 (ESRA) - listenin tamamına okudu rosebady (AYŞE) - listenin tamamına okudu mrym5579 -listenin tamamına okuyor Cilekkokusu12345 listenin tamamına okudu - @Ilaymilya - listenin tamamına okudu
betul8516 - ARKADAŞIMIZ 11.04te DOĞUM YAPTI HENÜZ HABER ALAMADIK AMA KENDİNİ TOPARLADIĞINDA OKUMASINI YAPAR İNŞALLAH - @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) listenin tamamına okudu
Ay12live (LEYLA) - listenin tamamına okudu
- @serdemlin listenin tamamına okuyor
- @avucdolusudua (BERFİN) listenin tamamına okudu
Canım ben sırasıyla herkesin ismini zikrederek "şu arkadaşıma sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü salih saliha evlatlar nasip eyle. Hayırlısıyla arkadaşımızın gönlünün muradını nasip eyle" dedim. Hamile arkadaşlarıma da "Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eyle. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar" dedim. Rabbim kabul etsin inşaAllahArkadaslar ban sira gekince dua ederken litfen insaAllah hamile kalir ve saglikli hayirli bi hamilelik olur diye dua edrmisiniz hayirli evlat verisn allah hepimize o sekild edua eder misiniz
Aminnn agzini bal yesin allah razibolsun kardesim cok sagol :)Canım ben sırasıyla herkesin ismini zikrederek "şu arkadaşıma sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü salih saliha evlatlar nasip eyle. Hayırlısıyla arkadaşımızın gönlünün muradını nasip eyle" dedim. Hamile arkadaşlarıma da "Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eyle. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar" dedim. Rabbim kabul etsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?