- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.201
Canim @ebrukkkk ve K KZLCHMM06 icin okudum. Rabbim kabul etsin insAllahRABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
28.04.2016 bugün @ebrukkkk için okuyoruz (100 adet)
BUGÜN 18.ARKADAŞTAYIZ
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
ecrin87 listenin tamamına okudu damla_22 - listenin tamamına okudu fulya3535 19.kişiye kadar okudu demet1973 (BUKET) - listenin tamamına okudu - G guzbahar - listenin tamamına okudu
beyaz_gelincik01 -listenin tamamına okuyor - S sngl35 -listenin tamamına okuyor
saydin78 (SEVDA) 17.kişiye kadar okudu fatihpepe - listenin tamamına okudu tubatesbih - listenin tamamına okuyor Avrenim (EBRU) - listenin tamamına okuyor - M meleek9090 -listenin tamamına okuyor
pegasus2304 -listenin tamamına okudu eilenn (AYLİN) -listenin tamamına okuyor whiterose00 -listenin tamamına okuyor nazah35 -listenin tamamına okuyor Neseli_Hatun - listenin tamamına okudu - @ebrukkkk -listenin tamamına okudu
- K KZLCHMM06 - listenin tamamına okudu
- @yagmur559 - listenin tamamına okudu
ElifAhsen02 (ESRA) - listenin tamamına okudu rosebady (AYŞE) - listenin tamamına okudu mrym5579 -listenin tamamına okuyor Cilekkokusu12345 18.kişiye kadar okudu - @Ilaymilya - listenin tamamına okudu
betul8516 - ARKADAŞIMIZ 11.04te DOĞUM YAPTI HENÜZ HABER ALAMADIK AMA KENDİNİ TOPARLADIĞINDA OKUMASINI YAPAR İNŞALLAH - E Esrakarakaya - 18.kişiye kadar okudu
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) listenin tamamına okudu
Ay12live (LEYLA) - listenin tamamına okudu
- @serdemlin listenin tamamına okuyor
- @avucdolusudua (BERFİN) listenin tamamına okudu
20 . Arkadasa okudumRABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
29.04.2016 bugün K KZLCHMM06 için okuyoruz (100 adet)
BUGÜN 19.ARKADAŞTAYIZ
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
ecrin87 listenin tamamına okudu damla_22 - listenin tamamına okudu fulya3535 19.kişiye kadar okudu demet1973 (BUKET) - listenin tamamına okudu - G guzbahar - listenin tamamına okudu
beyaz_gelincik01 -listenin tamamına okuyor - S sngl35 -listenin tamamına okuyor
saydin78 (SEVDA) 19.kişiye kadar okudu fatihpepe - listenin tamamına okudu tubatesbih - listenin tamamına okuyor Avrenim (EBRU) - listenin tamamına okudu - M meleek9090 -listenin tamamına okuyor
pegasus2304 -listenin tamamına okudu eilenn (AYLİN) -listenin tamamına okuyor whiterose00 -listenin tamamına okuyor nazah35 -listenin tamamına okuyor Neseli_Hatun - listenin tamamına okudu - @ebrukkkk -listenin tamamına okudu
- K KZLCHMM06 - listenin tamamına okudu
- @yagmur559 - listenin tamamına okudu
ElifAhsen02 (ESRA) - listenin tamamına okudu rosebady (AYŞE) - listenin tamamına okudu mrym5579 -listenin tamamına okuyor Cilekkokusu12345 19.kişiye kadar okudu - @Ilaymilya - listenin tamamına okudu
betul8516 - ARKADAŞIMIZ 11.04te DOĞUM YAPTI HENÜZ HABER ALAMADIK AMA KENDİNİ TOPARLADIĞINDA OKUMASINI YAPAR İNŞALLAH - E Esrakarakaya - 18.kişiye kadar okudu
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) listenin tamamına okudu
Ay12live (LEYLA) - listenin tamamına okudu
- @serdemlin listenin tamamına okuyor
- @avucdolusudua (BERFİN) listenin tamamına okudu
Beni de listeye ekler misiniz?(ismail kızı figen)
Canim benim okuyorum. Okuyunca yazarim bitanemKizlar aksaklık için özür diliyorum
Bugün 20.arkadastayiz @yagmur559 için okuyoruz
E Esrakarakaya canim bugunde bildirim alamazsam listeden çıkartmak zorunda kalacağım
saydin78 ablacim 20.arkadastayiz
arkadaslar yenı lıste ne zaman olacak
Kızlarbetul8516 dan haber alan var merak ediyorum ortalarda görünmüyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?