- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
- #10.261
sagol tatlım amin amin cuma hurmetine rabbim dualarımızı kabul etsinCok gecmis olaun balim bnm tez vakitte hamis kalalim insaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol tatlım amin amin cuma hurmetine rabbim dualarımızı kabul etsinCok gecmis olaun balim bnm tez vakitte hamis kalalim insaAllah
Aaaaaminnnnnnnn balim bnmsagol tatlım amin amin cuma hurmetine rabbim dualarımızı kabul etsin
Dua grubunuza bende katılmak istiyorum. Yeni listeye benide eklermisiniz arkadaşlar? eilenn
hoşgeldinizz :)
şuanki listemiz bir iki güne bitecek inşallah
p.tesi salı gibi yeni liste duyurusu yapacağım
o zaman etiketlerim sizi :)
Merhaba,
Yeni başlayacak listenize beni de dahil eder misiniz?
Canım Allah kucağına almak nasip etsin bizlerede dua et ne olur doğuma giderken Allah razı olsun şimdidenDualrimi bitirdim. Allah isteyen herkese anne olmayi nasipetsin. Gecen sene cok aglamis cok dua etmiştim anneler gününde rabbim bana nasip etti. Insallah bu ayda bebegimi kucagima da alacagim. Yaklasik 2 yildir bu listedeyim ama artik olamayacagim galiba hazirliklar dogum firsatim olmayacak. Ama arada girip bakarim fırsat olursa kizimdan. Hakkinizi helal edin saglikla kalin
Devam ediyoreeeeYENİ LİSTEDE OLMAK İSTEYENLER/İSTEMEYENLER BENİ ETİKETLEYEREK BİLDİREBİLİRMİ?
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
HERGÜN sıradaki arkadaşımıza 100 adet okuyoruz.
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
- ecrin87
- damla_22
- fulya3535
- demet1973 (BUKET)
- G guzbahar
- beyaz_gelincik01
- S sngl35 DEVAM EDİYOR
- saydin78 (SEVDA)
- fatihpepe
- tubatesbih
- Avrenim (EBRU)
- M meleek9090 DEVAM EDİYOR