- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.161
cnmRABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
25.04.2016 bugünwhiterose00 için okuyoruz (100 adet)
BUGÜN 15.ARKADAŞTAYIZ
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
ecrin87 listenin tamamına okudu damla_22 - listenin tamamına okudu fulya3535 15.kişiye kadar okudu demet1973 (BUKET) - listenin tamamına okudu - G guzbahar - listenin tamamına okudu
beyaz_gelincik01 -listenin tamamına okuyor - S sngl35 -listenin tamamına okuyor
saydin78 (SEVDA) 14.kişiye kadar okudu fatihpepe - listenin tamamına okudu tubatesbih - listenin tamamına okuyor Avrenim (EBRU) - 21.kişiye kadar okudu - M meleek9090 -listenin tamamına okuyor
pegasus2304 -listenin tamamına okudu eilenn (AYLİN) -listenin tamamına okuyor whiterose00 -listenin tamamına okuyor nazah35 -listenin tamamına okuyor Neseli_Hatun - listenin tamamına okudu - E emebe -listenin tamamına okuyor
- K KZLCHMM06 - listenin tamamına okudu
- @yagmur559 - listenin tamamına okudu
ElifAhsen02 (ESRA) - listenin tamamına okudu rosebady (AYŞE) - listenin tamamına okudu mrym5579 -listenin tamamına okuyor Cilekkokusu12345 14.kişiye kadar okudu - @Ilaymilya - 21.kişiye kadar okudu
betul8516 - ARKADAŞIMIZ 11.04te DOĞUM YAPTI HENÜZ HABER ALAMADIK AMA KENDİNİ TOPARLADIĞINDA OKUMASINI YAPAR İNŞALLAH - E Esrakarakaya - 13.kişiye kadar okudu
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) listenin tamamına okudu
Ay12live (LEYLA) - listenin tamamına okudu
Oksimoron 14.kişiye kadar okudu Berf0o0o (BERFİN) listenin tamamına okuyor
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
25.04.2016 bugünwhiterose00 için okuyoruz (100 adet)
BUGÜN 15.ARKADAŞTAYIZ
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
ecrin87 listenin tamamına okudu damla_22 - listenin tamamına okudu fulya3535 15.kişiye kadar okudu demet1973 (BUKET) - listenin tamamına okudu - G guzbahar - listenin tamamına okudu
beyaz_gelincik01 -listenin tamamına okuyor - S sngl35 -listenin tamamına okuyor
saydin78 (SEVDA) 14.kişiye kadar okudu fatihpepe - listenin tamamına okudu tubatesbih - listenin tamamına okuyor Avrenim (EBRU) - 21.kişiye kadar okudu - M meleek9090 -listenin tamamına okuyor
pegasus2304 -listenin tamamına okudu eilenn (AYLİN) -listenin tamamına okuyor whiterose00 -listenin tamamına okuyor nazah35 -listenin tamamına okuyor Neseli_Hatun - listenin tamamına okudu - E emebe -listenin tamamına okuyor
- K KZLCHMM06 - listenin tamamına okudu
- @yagmur559 - listenin tamamına okudu
ElifAhsen02 (ESRA) - listenin tamamına okudu rosebady (AYŞE) - listenin tamamına okudu mrym5579 -listenin tamamına okuyor Cilekkokusu12345 14.kişiye kadar okudu - @Ilaymilya - 21.kişiye kadar okudu
betul8516 - ARKADAŞIMIZ 11.04te DOĞUM YAPTI HENÜZ HABER ALAMADIK AMA KENDİNİ TOPARLADIĞINDA OKUMASINI YAPAR İNŞALLAH - E Esrakarakaya - 13.kişiye kadar okudu
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) listenin tamamına okudu
Ay12live (LEYLA) - listenin tamamına okudu
Oksimoron 14.kişiye kadar okudu Berf0o0o (BERFİN) listenin tamamına okuyor
Canım ben bitirdim dualarimi. Rabbim kabul buyursunn insallah bitiminde uzunca dua da ettim Rabbim benden dua bekleyen kim varsa Rabbim hayirlisiyla kabul buyursun Bu topikte de normal hayatta da kim Allahtan hayırlı sağlıklı evlat dilemsse onlar ve benle beraber Rabbim feryadimiza sabrimiza mukkafat olarak hayırlı sağlıklı evlatlarımızı nasip eylesin insallah amiiiinnn.♥bana dua edenlerin de Allahım kendi katında sevaplandirip mukafatlandirsin dualarını hayirlisiyla kabul eylesin ♥
Ağzına yüreğine sağlık canım benim
Allah kabul eylesin
Allah rrazi olsun canım benim sen de çok emek verdin gerçekten Allahım sevabini katlasin duani kabul buyursun ♥♥
Bi daha liste olacak mi?
Cümlemizden razı olsun inşallah
Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
Emeğimin karşılığı güzel haberler almak olur inşallah
Canım genellikle devam ettiriyoruz umarım katılım olur :)
eilenn canım ben okudum bütün listeye Rabbim kabul eder inşallah , yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim dualarınızda benide unutmayın kızlar Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..
inşallah canım Rabbim korusun tüm evlatlarıAğzına sağlık canım
Rabbim kabul eylesin
Hayırlı haberlerle gelesin inşallah
bizi merakta bırakma :)
inşallah canım Rabbim korusun tüm evlatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?