- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #4.721
Doğal yoldan hamile kalma şansım hiç yok canim. Kurtaj nasıl bir şey. Vakumlu olmamı ve parçanın patalojiye gönderilmesini istedi merkezimCanım bu aşamadan ben de geçtim .. Üzüleceksin elbet ama yine de şükredecek çok şeyimiz var.. Örneğin kalbi atsaydı ama ağır özürlü doğsaydı hergün azap çekerdik... Ya da 7 ay 8 ay herşey normal gidip bir anda kalbi dursaydı daha ağır travma yaşardık.. Rabbim sabrımızı şükrümüzü bununla ölçüyor imtihanı başarıyla geçelim inşallah...
Ayrıca ucu görünmüş rahmin hamile kalmayı öğrenmiş çok kısa bir sürede rabbim sana "hemde doğal yoldan" nasip eder inşallah.. Sağlıkla sıhhatle.. Son söz ""acını çok iyi anlıyorum"""
Korkma sedasyon iğne ile uyursun 10 dakaya biter antibotik agrikesici yaoarlar biseycin kalmaz keski yasamasydin bunları neler yazıyorum şimdi ya doğum nasip olsun sana inşallah can allah acil şifa versin üzülme artıkDoğal yoldan hamile kalma şansım hiç yok canim. Kurtaj nasıl bir şey. Vakumlu olmamı ve parçanın patalojiye gönderilmesini istedi merkezim
Hayır canım sadece yarın iki kişiye,bir arkadaşımızın transfer günü,diğerinin test günü pazartesi ve salı,salıya yetiştirebilirsek ikisinin duasını bitiririz,sonraki günler yine bir kişiye okuruz inşallah2 kisiyemi okunacak gunde fazla olmaz mi
Geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsunKızlar ben dün hastaneye yattım .transferden sonra bitudlu kendime gelemedim.takip edilmem lazım test sonucuna kadar.yeni listede olamayacağım .ama mutlu ol ve seri i arkadaşım için 300 er tane okurum.iyilesince gönüllü okurum yazarım size.saglicakla kalın. Allah dualarinizi kabul etsin gonullerinizdekini tez zamanda hayirlisiyla versin.
Canım aç karnına gidiyosun min.6 saatDoğal yoldan hamile kalma şansım hiç yok canim. Kurtaj nasıl bir şey. Vakumlu olmamı ve parçanın patalojiye gönderilmesini istedi merkezim
canimmm cook cok gecmis olsunBebeğimin kalbi atmiyor:-( çok üzgünüm ve çok kötüyüm.kurtaj olacam haftaya :-(
İnşallah canım.arkadaşlarım yeni dua listesinde olamayacagim. Biraz her şeyden uzaklaşmak istiyorum.gene gelecem inşallah.kısa sureli bir ayrılık .yarın kurtaj olacağım.Dualarinizi eksik etmesin.Rabbim yaşadıklarımı kimseye yasatmasin.hepinizi opuyorum.her şey GÖNLÜNÜZCE olsuncanimmm cook cok gecmis olsun
Rabbim tekrardan saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar nadip etsin insallah
seni anlayabiliyorum bende bu yaz cok ahrili bi dusuk yapip birde kurtaj oldum
Rabbim bizlere birdaha yasatmasin bu aciyi
tekrardan guzel haberler yazalim bu sayfalara insallah
tum dua arkadaslarimizin iyi haberlerini duyariz insallah
Allah yardimcin olsun sabir versinİnşallah canım.arkadaşlarım yeni dua listesinde olamayacagim. Biraz her şeyden uzaklaşmak istiyorum.gene gelecem inşallah.kısa sureli bir ayrılık .yarın kurtaj olacağım.Dualarinizi eksik etmesin.Rabbim yaşadıklarımı kimseye yasatmasin.hepinizi opuyorum.her şey GÖNLÜNÜZCE olsun
Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninleİnşallah canım.arkadaşlarım yeni dua listesinde olamayacagim. Biraz her şeyden uzaklaşmak istiyorum.gene gelecem inşallah.kısa sureli bir ayrılık .yarın kurtaj olacağım.Dualarinizi eksik etmesin.Rabbim yaşadıklarımı kimseye yasatmasin.hepinizi opuyorum.her şey GÖNLÜNÜZCE olsun
Çok üzüldüm tatlım.İnşallah canım.arkadaşlarım yeni dua listesinde olamayacagim. Biraz her şeyden uzaklaşmak istiyorum.gene gelecem inşallah.kısa sureli bir ayrılık .yarın kurtaj olacağım.Dualarinizi eksik etmesin.Rabbim yaşadıklarımı kimseye yasatmasin.hepinizi opuyorum.her şey GÖNLÜNÜZCE olsun
Allah razı olsun rabbim bir an önce saglıgına kavuşman ve hayırlı bir evlat versinKızlar ben dün hastaneye yattım .transferden sonra bitudlu kendime gelemedim.takip edilmem lazım test sonucuna kadar.yeni listede olamayacağım .ama mutlu ol ve seri i arkadaşım için 300 er tane okurum.iyilesince gönüllü okurum yazarım size.saglicakla kalın. Allah dualarinizi kabul etsin gonullerinizdekini tez zamanda hayirlisiyla versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?