EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

canlar yeni listeye ne zaman başlayacağız...

canım çok geçmiş olsun... kürtajdan korkma, ben de oldum ilk gebeliğimde boş gebelikten 7. haftadaydım yanlış hatırlamıyorsam. sedasyon denen ağıruyku halinde oluyorsun genelde vakum yapmıyorlar kazıma yapıyorlar ama küçük olduğu için zararlı olmaz, yine de dr undan emin ol canım tamam mı? kürtaj sonrası kanaman hemen başlamayabşlir hatta adetine kadar hiç kanaman olmayabilir korkma... eğer kanaman olursa ağrıların çok olabilir endişelenme kanama olmazsa adetinde ağrın vekanaman fazla olabilir... sormak istediğin birşey olursa mesaj atabilirsin. benim de tüp bebek canım çok iyi anlıyorum seni... rabbim yar ve yardımcın olsun.... kürtaj sonrası kanaman olsa da olmasa da ortalama 40 gün sonra adet olman lazım. kendini iyi hşssedersen o adetinle bile tedaviye başlayabilirsin benim öyle oldu canım... Dediğim gibi kafana takılan herrhengi birşeyde mesaj atabilirsin... dualarından vazgeçme sen yeter ki...

canım bana liste başından sonuna kadar herkese 300 yazar mısın hergün girip alamayabilirim ama herkes için okuyorum... yarın da 600 okuycam Allahım kabul etsin dualarımızı....

300/300 aldım canım

Canım ya çok üzüldüm hakkında Hayırlısı oldun Allah şifa versin

Gecmis olsun arkadasim..allah hayirli zamanda sagliklı sihhatli evlat sahibi olmayi nasip etsin...kendini üzme dünyada herkes birseyle imtihan oluyo bizimkiside bu...aydinlik gunler gelecek allahin izniyle...

" RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" 100 kendime 100 seriii arkadaşıma okudum allah kabul etsin

Mutlu ol 300
Kendim için 300 okundu rabbim hayırlısını versin bizim ve isteyen herkez için rabbim utandırmadan hayırlı evlatlar nasip etsin. Herkeze çok tşk ederim dualarınız bizim için hayırlı olur inş hepinizden ALLAH razı olsun hakkınızı helal edin..

1- Hayal65 (Nuran) .................................................. 300 okudum
2- Seriii ................................................................... 300 okudum

bu şekilde iki arkadaş için aynı anda okuyorum bilginize Allah kabul etsin

Kizlr her arkadas icin 300 mu okumam lazim simdi yani yarin seri icin 300 mutlu ol icin 300 oylemi
evet tatlım. normalde hergün 1 kişiye okunuyo. ama onların ikisininde aşılamasıda var
o yüzden ikisinide okuyoz

Günaydınlar olsun kızlar...
sadece 1 defaya mahsus mu Hayal65 ve Seriii için 300/300 okuyoruz?
diğer günler sırayla gidecek dimi?
ben geçen 500 tane de biraz zorlandım.. o yüzden 300 alacağım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…