• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Ben ilk sıralarda değilim ama benden yana hiç sorun yok ilk sıraya yazılabilir memnuniyetle... Birçok arkadaşım benim gibi düşünecektir
Ayni dusuncedeim. Sali anca oglen duaya baslyoruz. Ptesi arkadasa verirsek salita bitmiş olur. Guzel Aallahim hayirlu güzel sonuçlar nasipeder inşallah

Merhaba kızlar yarına kadar bekleyelim diyorum yeni liste için katılmak isteyen yeni arkadaşlarımız var,sayımız kesinleşsin,pazar öğleden sonra paylaşırım yeni listeyi,pazartesi de okumaya başlarız inşallah,hergün bir arkadaşımıza okuruz eskisi gibi ama pazartesi Hayal65 Hayal65 (Nuran)'ın transfer günü ve salı da Seriii Seriii arkadaşımızın test günü,o yüzden Allah izin verirse pazartesi ikisinin de duasını bitirmeye gayret edelim,herkes için uygun mu?

Merhaba kızlar yarına kadar bekleyelim diyorum yeni liste için katılmak isteyen yeni arkadaşlarımız var,sayımız kesinleşsin,pazar öğleden sonra paylaşırım yeni listeyi,pazartesi de okumaya başlarız inşallah,hergün bir arkadaşımıza okuruz eskisi gibi ama pazartesi Hayal65 Hayal65 (Nuran)'ın transfer günü ve salı da Seriii Seriii arkadaşımızın test günü,o yüzden Allah izin verirse pazartesi ikisinin de duasını bitirmeye gayret edelim,herkes için uygun mu?
Uygun canim. Ben zaten arkadaslarimiz icin okumayi dusunuyordum. Pazartesine her 2arkadassi da koyarsak daha iyi olur. Herkesin duasini almis olurlar

Hayırlı akşamlar kızlarr..
Bugün ilk defa yumurtamın uygun boyuta geldiğini gördük ve hemen çatlama iğnesi yaptır dedi doktor... İğneyi yaptırdım.. İnşallah şifası olur...
Ya büyük oldu ya da hiç.. Hayırlısı Rabbim den...

Hayırlı akşamlar kızlarr..
Bugün ilk defa yumurtamın uygun boyuta geldiğini gördük ve hemen çatlama iğnesi yaptır dedi doktor... İğneyi yaptırdım.. İnşallah şifası olur...
Ya büyük oldu ya da hiç.. Hayırlısı Rabbim den...
Rabbim çatlayıp tutunmasınıda nasip etsin 2 haftan su gibi akıp geçsin ve bebişin karnını doldursun inş..

Çok zormus.tüm aşamaları atlatiyorsun bebeğini bile goruyorsun ama kalbi atmiyor :-(

Bebeğimin kalbi atmiyor:-( çok üzgünüm ve çok kötüyüm.kurtaj olacam haftaya :-(
Canım bu aşamadan ben de geçtim .. Üzüleceksin elbet ama yine de şükredecek çok şeyimiz var.. Örneğin kalbi atsaydı ama ağır özürlü doğsaydı hergün azap çekerdik... Ya da 7 ay 8 ay herşey normal gidip bir anda kalbi dursaydı daha ağır travma yaşardık.. Rabbim sabrımızı şükrümüzü bununla ölçüyor imtihanı başarıyla geçelim inşallah...
Ayrıca ucu görünmüş rahmin hamile kalmayı öğrenmiş çok kısa bir sürede rabbim sana "hemde doğal yoldan" nasip eder inşallah.. Sağlıkla sıhhatle.. Son söz ""acını çok iyi anlıyorum"""

9.haftaya girdim bugün
Ne desem bilmiyorum bunları yaşadığım için teselli bulacak birsey bulamıyor insan sabırlı ol isyan etme canım benim belki böyle hayirliymiş allah birdaha böyle acı yasatmasin inşallah yeni gebelikler yaşar sag salim bebegine kavusursun bizide üzdün agliyip duruyorum

Ne desem bilmiyorum bunları yaşadığım için teselli bulacak birsey bulamıyor insan sabırlı ol isyan etme canım benim belki böyle hayirliymiş allah birdaha böyle acı yasatmasin inşallah yeni gebelikler yaşar sag salim bebegine kavusursun bizide üzdün agliyip duruyorum
İnşallah canım mahvolduk esimle. Tüp bebekten başka şansımız yok bizim. Rabbim inşallah bir sonrakine sağlıklı bir bebek verir.bir aydır hamile olduğumu biliyorum. Allah im ne güzel bir duyguymus senden bir parçanın içinde olması.ama onun yaşamadığını da bilmek bir o kadar farklıymis.

Back