- 21 Ağustos 2015
- 622
- 528
- 23
- 43
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #4.681
SAlı günü 14 günüm tahlil yaptırcam rabbim nasip ederse inş hayırlısıilk haftaya sıran gelmez canım galiba yarın y da pazar günü düzenlerim inşallah listemizi kaçıncı sıradanın bakarsın,salının önemi ne senin için?
Allah razı olsun rabbim umutsuz bırakmasın inş..sali gunune ben denk gelirsem sirami arkadasa seve seve veririm
Allah razi olsun Allah kabul etsin insallah
Eğer itiraz eden olmazsa pazartesi ilk sıraya seni koyalım canımAllah razı olsun rabbim umutsuz bırakmasın inş..
Hak yemek olmasın avrenim benim gibi umut eden vardır sen sor eger acil bekleyen varsa sıramı beklerimEğer itiraz eden olmazsa pazartesi ilk sıraya seni koyalım canım
Ben ilk sıralarda değilim ama benden yana hiç sorun yok ilk sıraya yazılabilir memnuniyetle... Birçok arkadaşım benim gibi düşünecektirEğer itiraz eden olmazsa pazartesi ilk sıraya seni koyalım canım
Tşk ederim allah razı olsun...Ben ilk sıralarda değilim ama benden yana hiç sorun yok ilk sıraya yazılabilir memnuniyetle... Birçok arkadaşım benim gibi düşünecektir
Çok tşk ederim rabbim gönlünüze muradınızı versin her konudaBenden yana da sıkıntı yok sıram seve seve senin olsun
Rabbim muradını versin tşk ederim arkadaşım..Benden yana da sıkıntı olmaz arkadasim
Canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin... İnşallah sıkı sıkı tutunur sanaGünaydın canlarım pazartesi embriyo transferim olacak burda bulunan tüm arkadaşlardan benim için 1 er dua etmesini rica ediyorum inşallah Dualarınız bebeğimi bana getirir okuyan okuyamayan herkesten allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?