- 21 Ağustos 2015
- 622
- 528
- 23
- 43
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #4.641
Benim bitti 300 okundu300 aldım..
Mübarek cuma hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah canımkızlar bugün sıra bende rabbim hayırla kucagımıza alacagımız gunlerı sabırla ısyan etmeden bekleyelim inşallah. dün süt maydanoz küürnü yaptım nasip bugünde duam olcak inşallah. okuyan ve okuyacak olan tüm herkesten allah razı olsun okuduklarınız size kat ve kat dönsüz yüzleriniz gülsün
canım bende baya arstırdım normalde adet bittikten sonra 5 gün yapıosun ama ben yumurtlamaya yakın yapanları ve olumlusonuc alanları okudum ve yaptım ilişki öncesi yapıcam hep. allah razı olsunMübarek cuma hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah canım
Senin için 400 okudum 200 de annem okumuş toplam 600 okuduk..Avrenim süt maydonoz kürü nedir bu arada
Belinede yakı yapıştır belinde sıcak olsun 3 gün belinde kalsın abdest alabiliyorsun onunla bende bu ay olmazsa yapacam banada yeni söylendi sütü daha önce denedim yalıyı beraber yapacakmışsın rahim ısınırken yakıda beli ıstıyor cnmcanım bende baya arstırdım normalde adet bittikten sonra 5 gün yapıosun ama ben yumurtlamaya yakın yapanları ve olumlusonuc alanları okudum ve yaptım ilişki öncesi yapıcam hep. allah razı olsun
yakı neyki bi arastırayım canım cok sağolBelinede yakı yapıştır belinde sıcak olsun 3 gün belinde kalsın abdest alabiliyorsun onunla bende bu ay olmazsa yapacam banada yeni söylendi sütü daha önce denedim yalıyı beraber yapacakmışsın rahim ısınırken yakıda beli ıstıyor cnm
her sekılde bana ıyı gelır o zaman hem romatızma var hem belimde kireçleme:)Yakı bel sogukluguna ve agrıya iyi gelen bir yara bandı araştır bak inş umudun bu olur
dua ederken dikjatli olun
ben hamiletken camasir asiyordum annem bebek olsun camasirin cogalacak demisti
bende; bebegim olsunda hergun camasir yikayayim hem balkon hem disaridaki camasir ipleri dolsun demistim ve kabul oldu :/ hic yikamiyorsam gunde 2kez mak.calisiyor camasir katlayip yerlestirmekten bayilicam
amann ya olsun napalımm rabbim nasip etsin de yıkarızda paklarızda :)dua ederken dikjatli olun
ben hamiletken camasir asiyordum annem bebek olsun camasirin cogalacak demisti
bende; bebegim olsunda hergun camasir yikayayim hem balkon hem disaridaki camasir ipleri dolsun demistim ve kabul oldu :/ hic yikamiyorsam gunde 2kez mak.calisiyor camasir katlayip yerlestirmekten bayilicam
kizlar bisey rica edicem sizden
bir arkadasimizin kardesi hasta500yasin okuyor kardesi icin aranizda okumak isteyen dua almak isteyen olur mu?
cvp yazarsaniz sevinirim
500 okudum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?