- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
-
- Konu Sahibi dutyapragi
hayris,yenibidunya,asdes,tubatesbih icin 250 ser aliyorum kizlar netimaz fazla giremeyebilirim
ben de 300 alıyorum arkadaşlar. allah kabul etsin
200 aliyorum tez zamanda saglikla evladina kavus insallah
Azosperm sayfasında bizde okuma yapmistik.listeye katılanve kesin okuyan kkişiler katılıp liste ssırasına gore her gün okuma yyaptık.ve özel mesajdan takip olmuştu ben her gün düzenli giremiyirum listeyi alıp sıradanherkese okurum.5 vakit namaz kkılan biriyim dua sözü verdiysem asla okumamazlik yapmamm.kesin liste sudur yazın ve okuyayim hic problem değil bu imtihanimz dualar sayesinderabbim kum fe yekûn desin.okunan dua her gün düzenli okuduğum içinkendime 200 fazla ooluşanhic zor gelmez inan ki
200 aldım
Ins hayirlisi olur senin icin.Slm kızlar transferimi oldum eve geldim uzanıyorum. 18 mayis test ysptircaz. Bakalım hayirlisi Hayris için 200 alıyorum
Tüp bebek mi. İnşallah hayırlı sonuçlarını bekliyoruzSlm kızlar transferimi oldum eve geldim uzanıyorum. 18 mayis test ysptircaz. Bakalım hayirlisi Hayris için 200 alıyorum
Senin sorundan da ben hiç bir şey anlamadımKızlar jet gün mu alınacak yoksa hafta mi anlamadım ben???
Du r hemen okuyayım aslında okudum gibi hatırlıyorum yazmamış olabilirim, emin olmak için bi daha yapayımCanm bugün duaya katılmadın
Dünkü kişiyi okumadın. Bugün kü kişiye bari yetiş. Yoksa silmek zorunda kalıcamDu r hemen okuyayım aslında okudum gibi hatırlıyorum yazmamış olabilirim, emin olmak için bi daha yapayım
Slm kızlar transferimi oldum eve geldim uzanıyorum. 18 mayis test ysptircaz. Bakalım hayirlisi Hayris için 200 alıyorum
Ins hayirlisi olur senin icin.
Hayris icinn 200 okuudum allah kabul etsin canim hakkini helal et burda bize vakit ayirip ugrasiysn .cok guzel oldu bu okuma boyle. Ins hepimizin gonlune gore verir allahim
Bugün duaya katılmadınCanım beni de ekleyin inşaAllah Rabbim hayrla nasip etsin ya ... Rabbim en hayrlisini en hayrli zamana çevirsin ...200 tane alıyorum jns
Canım duaya bekliyoruzöyle yapalım
300 tane okudum
Amin canım çok sagolIns hayirlisi olur senin icin.
Hayris icinn 200 okuudum allah kabul etsin canim hakkini helal et burda bize vakit ayirip ugrasiysn .cok guzel oldu bu okuma boyle. Ins hepimizin gonlune gore verir allahim
Evet canım tüp bebek çok kaliteli değillerdi dondurulmuş um vardı . Bu dunyada yiyecek ekmeği varsa benim buz bebeklerimin kaliteli olmasada Rabbim can verir tutunurlar bana sımsıkı inşallahTüp bebek mi. İnşallah hayırlı sonuçlarını bekliyoruz
İnşallaaaaah tutarda bizlerde sevinirizEve
Evet canım tüp bebek çok kaliteli değillerdi dondurulmuş um vardı . Bu dunyada yiyecek ekmeği varsa benim buz bebeklerimin kaliteli olmasada Rabbim can verir tutunurlar bana sımsıkı inşallah