- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
-
- Konu Sahibi dutyapragi
Tmm herkişi için sana 200 yazıcam. Ama arada yinede listeye uğra. Bazen 200 okumak yetmiyor. Desteğe ihtiyaç olabilir. Allah dualarımizi kabul etsinAzosperm sayfasında bizde okuma yapmistik.listeye katılanve kesin okuyan kkişiler katılıp liste ssırasına gore her gün okuma yyaptık.ve özel mesajdan takip olmuştu ben her gün düzenli giremiyirum listeyi alıp sıradanherkese okurum.5 vakit namaz kkılan biriyim dua sözü verdiysem asla okumamazlik yapmamm.kesin liste sudur yazın ve okuyayim hic problem değil bu imtihanimz dualar sayesinderabbim kum fe yekûn desin.okunan dua her gün düzenli okuduğum içinkendime 200 fazla ooluşanhic zor gelmez inan ki
Duamıza bekliyoruzCanım beni de ekleyin inşaAllah Rabbim hayrla nasip etsin ya ... Rabbim en hayrlisini en hayrli zamana çevirsin ...200 tane alıyorum jns
canım bugun ben 235 okudum bilginize
ama kime okuyoz ki ben yeniyim ondan bilmiyom yardımcı olurmusunuz
şimdi sana kaç yazacağımı şaşırdım. Şuan sana hiç yazmıyorum. Yeni kişiye yazıcam. Rica ediyorum net sayılar ver. Günlük her kişiye alma zorunluluğu var. Benim güncellediğim listenin başında kimler için okuduğumuz yazıyor. Oradan takip edebilirsin.en son okuduğum 277 arkadaslar
yarın için bakalım 200 diyorum ama vakittim olursa daha çok olur yarın kaç tane okuduğumu yazarım
Sıranın sonunda olacağın için sana en son okucaz .Mrb. Bnde katılmak istiyorum.bana sıra ne zamn gelir ve nasıl yapıyoruz okumayı. Bilgi verir misiniz
hergun almam zorunlu mu yani. En geç kaç gunde bir alınmalı..Sıranın sonunda olacağın için sana en son okucaz .
düzrnli olarak sayfaya gelip dua almsn lazım. Hergün 1 kişi için okuyoruz. En az 200 okumalısın
+200 daha aldım arkadaşım
Hayriş 250 okudum...[/QUOTE
Hergün 1 kişiye okuyoruz. Hergün almak zorundayız. Yoksa liste ilerlemezhergun almam zorunlu mu yani. En geç kaç gunde bir alınmalı..
bide sıra kaç gunde bi diğer kişiye geçio.
bn katılmak istiyorum , elimden geldiğince de katkıda bulunurum inşllh ama bazen gunlerxce siteye uğriyamıyoruz. Sıkıntı olur mu buHergün 1 kişiye okuyoruz. Hergün almak zorundayız. Yoksa liste ilerlemez
Eğer 2gün üst üste dua almayan listeden çıkarılır. Kuralımız bu. Çok mecbur kalırsan Önceden dualarını alırsın. Günü gelince yazarızbn katılmak istiyorum , elimden geldiğince de katkıda bulunurum inşllh ama bazen gunlerxce siteye uğriyamıyoruz. Sıkıntı olur mu bu
Canım duama yetişemedin. Yeni kişiye yazıcam
peki canm.. Benm ismimi de ekle lutfen. Yarın itibariyle katıllırım bnde..Eğer 2gün üst üste dua almayan listeden çıkarılır. Kuralımız bu. Çok mecbur kalırsan Önceden dualarını alırsın. Günü gelince yazarız
Tabiki gelir. bu biraz şartlanma gibi oluyor. Dua listesine sadece kendin için katılmamalısın. Herkes için katılmalısın.peki canm.. Benm ismimi de ekle lutfen. Yarın itibariyle katıllırım bnde..
1 ay içinde sıra gelir mi bana da
tabiki onun için katılıyorum. Zaten birlikten kuvvet doğar.. Benide ekle lutfen canm..Tabiki gelir. bu biraz şartlanma gibi oluyor. Dua listesine sadece kendin için katılmamalısın. Herkes için katılmalısın.