- 11 Mart 2015
- 93
- 28
- 38
- Konu Sahibi dutyapragi
Hayris87 icin 300 okudum Allahım tez zamanda hayirlisiyla bebeklerimize kavuştursun inşallah bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bitti. İsim değiştirmeyi unutmuşumHayris damlanin duasi bitmedi mi ben bitti diye senin için 300 okudum allahım kabul etsin
Bitti canım. Listeyi değiştirirken isimi değiştirmeyi unutmuşumDamla'nın Duası bıtmedı mı önceki gun 200 okuduğumu yazmıştım
Canım bu şekilde yapma. Rakamı söyle. Okuyunca bir daha okuduğunu brlirtmene gerek yok. Zaten okuyacağın anlamına geliyor. İki kere rakam yazınca liste karışmasınHayris87 icin 300 okuyacağım bitince yazarim
Hayris damlanin duasi bitmedi mi ben bitti diye senin için 300 okudum allahım kabul etsin
Hayris87 icin 300 okuyacağım bitince yazarim
canım ben bugün ve yarın için 400 er tane alıyorum pazar gğnğne kadar nete giremicem haberin olsun toplam 800 oluyo bugün ve yarın için
Hayriş 250 alıyorum Allah kabul etsin bekleyen herkesle beraber sana da sağlıklı bebekler versin inşallah...
senin için 300 alıyorum
200 tane aldim
O arkadaşımız ben oluyorum. Allah kabul etsincanim 200 daha aldim mevla gonlunun muradini versin arkadasimizin
canim 200 daha aldim mevla gonlunun muradini versin arkadasimizin
Tamam canım anladımCanım bu şekilde yapma. Rakamı söyle. Okuyunca bir daha okuduğunu brlirtmene gerek yok. Zaten okuyacağın anlamına geliyor. İki kere rakam yazınca liste karışmasın