- 9 Mayıs 2013
- 631
- 332
- Konu Sahibi dutyapragi
+ 250 okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sıra sana gelmiş maşallah seri ilerliyoruz herşeye rağmen. Senin için 500 alıyorum Rabbim hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşallahCanım duaya bekliyoruz
Eğer herkes düzenli olarak okursa günde 1 kişiye okumuş oluruz. Herkese sıra çabuk gelir. Herkes daha çok dua almış olurbu dua damla arkadasimiz icin bugun bitmek zorunda mi
Damla arkadaşımiz icin 300 okudum Allah kabul etsin inşallah
+250 ben aldim damlaninki bitmis oluyor
evet tabikide hattta dün 100 tane okudumListeye dahil olmak istiyor musun
Hoşgeldin aramıza. Listemize ekliyorum. Ama en az günlük 200 okımalısın. Ogüne özel bşr mazeretin varsa ancak Z okuyabilirsinevet tabikide hattta dün 100 tane okudum
olur canım okurum birbirmize dua edelimHoşgeldin aramıza. Listemize ekliyorum. Ama en az günlük 200 okımalısın. Ogüne özel bşr mazeretin varsa ancak Z okuyabilirsin
şimdi kim için okunuyorolur canım okurum birbirmize dua edelim
aminHepinizden Allah razi olsun..insallah en kisa zamanda bebek sesleriyle evlerimiz şenlenir
Canım. Listeye düzenli olarak uğraman lazım. Böyle okuduğundan emin olamam. Hak geçmesin. Önceki mesajımda günlük uğramanı rica etmiştim. Son 2 duaya uğramadığın için sana dua yazamadım. Bu sırada okuduysan bugün mutlaka sayfamızı ziyaret etmelisinListeye her gün 200 dahil edebilirsiniz tereddüt olmadan.
Canım listeye uğramıyorsun. okumak istediğini biliyorum. Hak geçmesin. Banada listede karışıklık olmadın. Herkesi aklımda tutamamListeye her gün 200 dahil edebilirsiniz tereddüt olmadan.
yeni listeyi yayınlarmısınızCanım listeye uğramıyorsun. Silmek zorunda kalıyorum
Canım listeye uğramıyorsun. Silmek zorunda kalıyorum200 DE BENDEN
Ben güncellicem şimdi. Siz kaç tane almak istediğinizi yazın. Her listede önceki listeleri kontrol etmek zorundayım. Bu listede okumayanlar öncekinde okumuş mu diye kontrol ediyorum. Buda bütün sayfaları okumama neden oluyoryeni listeyi yayınlarmısınız
bugun için 200 alıyımBen güncellicem şimdi. Siz kaç tane almak istediğinizi yazın. Her listede önceki listeleri kontrol etmek zorundayım. Bu listede okumayanlar öncekinde okumuş mu diye kontrol ediyorum. Buda bütün sayfaları okumama neden oluyor
+ 250 okudum Allah kabul etsin
Hayris87 için 300 alıyorum
Canım sıra sana gelmiş maşallah seri ilerliyoruz herşeye rağmen. Senin için 500 alıyorum Rabbim hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşallah
evet tabikide hattta dün 100 tane okudum
bugun için 200 alıyım
yarın kaç okuyuduğumu yazarım canım