- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- Konu Sahibi dutyapragi
öyle yapalımCanım duanı sayısını alırsın. Adetin bitince okursun o zaman içine sinmiyorsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle yapalımCanım duanı sayısını alırsın. Adetin bitince okursun o zaman içine sinmiyorsa
canım +400 okudum..
Damla ya 250 aldım..
Kızlaaarrr ben de geldim duayi ezberlemistim zaten beni ekleyin listeye lütfen... bu aksam damla icin 300 tane okucam insallah bitince okudum diye yazarim..
200 okudum allah kabul etsin
Sen günlük gir sayfaya. Evde notunu aL. bitince oku. Hem liste aksamazöyle yapalım
damla için 200 yazarfmısın banaSen günlük gir sayfaya. Evde notunu aL. bitince oku. Hem liste aksamaz
damla için 200 yazarfmısın bana
Canım seni bekliyoruz duayaEVET CNM DEGISTIRDIM YENI UYE OLMUSTUM SIMDI DUZELTIM
Canm bugün duaya katılmadınArkadaşlar bende 300 daha okudum top 700 allah kabul etsin inşallah
Canm bugün duaya katılmadın200 tane okudum Allah kabul etsin
Canım duaya bekliyoruz200 okudum
Canım beni de ekleyin inşaAllah Rabbim hayrla nasip etsin ya ... Rabbim en hayrlisini en hayrli zamana çevirsin ...200 tane alıyorum jns
+250 daha okudum siradaki icin Allah kabul etsin sanirimboyle yazmaliyim selamlar
500 okudum arkadaşımız için allah kabul etsin inşallah
Saol canım. Böyle olunca karışmaz+250 daha okudum siradaki icin Allah kabul etsin sanirimboyle yazmaliyim selamlar
bu dua damla arkadasimiz icin bugun bitmek zorunda miSaol canım. Böyle olunca karışmaz