Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23-24 kasım
1.başak2569
2.tulay_20
3.flzask2003
4.bahar85
5.nekadarzor
6.blowhole25
7.Aeroplain
ağzına yüreğine sağlık canım :)
1.mrvb......................okudu
2.deniz1717...............okudu
3.RomaRoma..............tamamlıyor
4.gnshusna...............
5.gunslinger..............okudu
6.blk10.....................okudu
7.askbebek...............
cnm kuzey arkadaşımızın duasını bitirdim şimdi umut arkadalşımız için başlıyorum
canım "mirror1981" arkadaşımızdan ses yok..
herhangi bir bilgin var mı..
duaya katılacak mı? katılmayacaksa başka biriyle değiştirelim istersen??
bende katılsam alrmısınız aranıza yarından itibaren başladım okudum yazdıklarınızı çok hoşuma giitti.rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.amin.
bende katılsam alrmısınız aranıza yarından itibaren başladım okudum yazdıklarınızı çok hoşuma giitti.rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.amin.
Allah razı olsun ben şimdi mi okuyayım yarın iki arkadaş için okusam 24 kasımdada dediğin diğer arkadaş için okusam olurmu.yarın evde olmayacağım ama okurum.cummartesi günü akşşamıda diğer arkdaşı söylerim olur mu.cumartesi akşamı evde olacağım yarın tahlil vermek için şehir dışına çıkacağım ama akşama kadar biter rabbim kabul etsin inşallah.amin.
canım bitirebilirsen bu gün okusan iyi olur..
ama yetişmezse yarın bitirince haber verirsin..
ha tamam canim bende yazdim bugun bi haber gelmedi senden diye hemen ekliyorum okudugunu sende hakkini helal et canimben de okudum coktan arkadaslar ama internetim yoktu giremedim kusura bakmayin hakkinizi helal edin 1000 tane okudum basak arkadasimiz icin
canım başlarım ama yarın biter ben nete giremiycem şehir dışında olucam ama bitirmiş olurum ancak cumartesi haber veririm sizin için sorun olmazsa.ben duş alayım başlıyorum o zaman size ii geceler yarın yada cumartesi bitmiş olur Allahın izniyle şimdiden rabbim kabul etsin inşaalllah..