Okuduğuma inanamadım. Gerçekten mi. Nasıl dayandın allah yardımcın olsun. Peki kaç yaşındasınki hayatına 7 tüp bebek sığdırdın2 aşılama 7 tüp bebek negatif im var ben bile sana ne diyeceğimi bilemiyorum tesellisi yok bunun canım unutulmuyor yaşanan acılar ama insan alışıyor merak etme rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
çok zor, neden tutmamış 7side kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, hala tedaviye devam ediyomusun. psikolojin nasıl dayanıyo buna. ben şu an 2. aşılamamı oldum ikisi arasında 6 ay ara var anca hazırladım psikolojimi tekrar doktora gitmeye.çok soru sordum kusura bakma Rabbim hayırlısını versin2 aşılama 7 tüp bebek negatif im var ben bile sana ne diyeceğimi bilemiyorum tesellisi yok bunun canım unutulmuyor yaşanan acılar ama insan alışıyor merak etme rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
23 yaşında evlendim 2 yıl çocuk istemedik 5 yildir da uğraşıyoruz ışte 30 yaşındayım canım sabırla denemeye devam ediyoruz mayıs ayında inşallah 8. yi deneyeceğim olmazsa 1 yıl ücretsiz izin alıp 3 ayda 1 tedaviye devam çalışırken izin konusu sıkıntı çünkü nasıl dayandim bende bilmiyorum ama eşime ve çevreme çok bişey yansıtıp onları uzmemeye gayret ettimOkuduğuma inanamadım. Gerçekten mi. Nasıl dayandın allah yardımcın olsun. Peki kaç yaşındasınki hayatına 7 tüp bebek sığdırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?