- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.851
Allah razı olsun cnm3.Sengul............... 200
4.ceren15 ............. 200 alıyorum yarın giremezsem bekletmeyim kacırmayım istedim cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun cnm3.Sengul............... 200
4.ceren15 ............. 200 alıyorum yarın giremezsem bekletmeyim kacırmayım istedim cnm
Tesekkur ederim canım allah razi olsn dualarini eksik etme..Sengul icin 250 aldim.
asilama yaptiran arkadaslarim sizin icin de dua ediyorum... Allah hepimizin kucagini doldursun biran once insallah...
Bizim topikte bir arkdasa demislerde..bende internetten buldum..tilsvet secdesinin gectigi 14 ayet var ya onlari abdestini alip tek tek okuyup secdelerini yapip en sonuncuda da dilegini gönlunden gecen muradini cani gonulden rabbime dile getirmekle secdeni bitircen...bende internetten baktim..hic duymadm cnm neyms ki o
Rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin emeklerine boşa cikartmasin canım pozitif görürsün inşallahKizlar yarin sabah 2. Aşılamamı yapicam dualarinizi benden eksik etmeyin :-(
Ben klomen kullanıp yaptirmistim yumiler zaten hızlıca büyüyor du o yüzden igne kullanmadım.sadece çatlatma iğnesi yapildimCanım oralara gelmeden hamile kalırsın inşallah.
adetin 2.yada 3.gününden itibaren 9_10gün boyunca göbekden iğne oluyorsun (hap kullandıran doktorlar da varmış. Ama ben iğnenin daha etkili olduğuna inanıyorum)
Yumurtalar yeterince büyümüşse çatlatma iğnesi yapıyorsun. Ertesi gün eşin sperm veriyor eşin. O spermler yıkanıp sağlıklıları seçiliyor.
Doktor tarafından bu spermler rahmin en sağlıklı yerine bırakılıyor.
Aşılamanın ilişkiden tek farkı sağlıklı spermler seçiliyor rahmin sonuna bırakılıyor
Sadece spektrum u takarken acıyor yani muayene olurkenk acı gibi kendini sıkmayip gevşek bırakırsanız daha az acıyor. Tup bebrkte daha cok zorlanmistim ben iğneleri yapılırken bile agliyordum Acilar a insan katlanyo bebek için yeterki hasretumiz bitsinAşılama yaparken biraz ağrı oldu. 5dklik bir işlem. Sonuç iyi olsun. O acıyı çekmeye değer. Korkulacak bir acı değil.
Sonucu iyi olsun bu ağrılar ne ki zaten. Hiç bir acı doğum sancından fazla değilmiş bu hayatta.Sadece spektrum u takarken acıyor yani muayene olurkenk acı gibi kendini sıkmayip gevşek bırakırsanız daha az acıyor. Tup bebrkte daha cok zorlanmistim ben iğneleri yapılırken bile agliyordum Acilar a insan katlanyo bebek için yeterki hasretumiz bitsin
İnşallah tutar canım. Aramızda 3 gün var. Birbirimize güzel haber verelim☺☺☺Asilamam yapıldı suan kızlar. .
Insallah canimmmm insallahh :)İnşallah tutar canım. Aramızda 3 gün var. Birbirimize güzel haber verelim☺☺☺
Insallah canim rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşallahHayris ve melismailim insallah hayirlisi allahtan guzel haberler alirsiniz insallah