- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.851
inşallah bu defa tutar canm herhangi bir agri fln oluyo muÇarşamba günü yapıldı aşılamam inşallah tutar.
Şükür bende de eşimde de problem yok. 4 yıllık evliyiz.
2 sene önce 1 düşük yaşadım. Sonrada hiç nasip olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bu defa tutar canm herhangi bir agri fln oluyo muÇarşamba günü yapıldı aşılamam inşallah tutar.
Şükür bende de eşimde de problem yok. 4 yıllık evliyiz.
2 sene önce 1 düşük yaşadım. Sonrada hiç nasip olmadı
Aşılama yaparken biraz ağrı oldu. 5dklik bir işlem. Sonuç iyi olsun. O acıyı çekmeye değer. Korkulacak bir acı değil.inşallah bu defa tutar canm herhangi bir agri fln oluyo mu
Rabbm herksn bu kadr emeginin zahmetinin karsiliqini versn inşallahAşılama yaparken biraz ağrı oldu. 5dklik bir işlem. Sonuç iyi olsun. O acıyı çekmeye değer. Korkulacak bir acı değil.
inşallah bunu bilmek zorunda kalmadan hamile kalırsınYa kizlar bu asilama tam olark nasil oluyo ?
inşallah canm ya inşallahinşallah bunu bilmek zorunda kalmadan hamile kalırsın
yeni kisi icin mi okudun cnm350 okudum
150 yi Yasmin den düş canm şimdilik 200 de şengülden düş canmyeni kisi icin mi okudun cnm
Almazlarsa bana yazabilirsin. Çoğaldık dualar çabuk bitecek derken hiç bişey değişmedi.Dua almayanlar hadiii sizi bekliyorz
Bencede katiliyorum sana canim 500 okuruz sorun degil ama herkese dua kalsin diyoruzAlmazlarsa bana yazabilirsin. Çoğaldık dualar çabuk bitecek derken hiç bişey değişmedi.
Canım hayırlı olsun aşılaman inşaallah tutar burdan müjdeyi verirsin bizedeAşılama yaparken biraz ağrı oldu. 5dklik bir işlem. Sonuç iyi olsun. O acıyı çekmeye değer. Korkulacak bir acı değil.
Hem herkesin duası geçsin istiyoruz. Hemde dua dışınds kalmasınlar. Listeden silinmesinler diyeBencede katiliyorum sana canim 500 okuruz sorun degil ama herkese dua kalsin diyoruz
Evet ama olmuyor isteHem herkesin duası geçsin istiyoruz. Hemde dua dışınds kalmasınlar. Listeden silinmesinler diye