- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Evet asilamalardan sonra tüp bebek denedim ama o da tutmadı malesefSonucu iyi olsun bu ağrılar ne ki zaten. Hiç bir acı doğum sancından fazla değilmiş bu hayatta.
srn tüp bebek de mi denedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet asilamalardan sonra tüp bebek denedim ama o da tutmadı malesefSonucu iyi olsun bu ağrılar ne ki zaten. Hiç bir acı doğum sancından fazla değilmiş bu hayatta.
srn tüp bebek de mi denedin
Çok üzüldüm. Doktor tutmaması için bir sebep söyledimiEvet asilamalardan sonra tüp bebek denedim ama o da tutmadı malesef
Yok canım doktor bile şaşırdı tutmayinca bi problemimiz olmadığı için çok umutluydu çok yüksek ihtimalle tutar demişti. Ama nasip değilmiş ocak ayında yaptirmistim. Tekrar deneyelim dedi doktor dondurulmuş um var ama psikolojik olarak hiç hazır değilim ben bilmiyorum ne yapacağımı esim de istiyo tekrar denememiÇok üzüldüm. Doktor tutmaması için bir sebep söyledimi
Eğer sormam seni üzmüyorsa bişeyde soracaktım. Kaç kere aşılama denediniz nerede yaptırdınızYok canım doktor bile şaşırdı tutmayinca bi problemimiz olmadığı için çok umutluydu çok yüksek ihtimalle tutar demişti. Ama nasip değilmiş ocak ayında yaptirmistim. Tekrar deneyelim dedi doktor dondurulmuş um var ama psikolojik olarak hiç hazır değilim ben bilmiyorum ne yapacağımı esim de istiyo tekrar denememi
canım sorabilirsin insan alısyor. Ben de geçtim senin geçtiğini aşamalardan ama hiç kimseye soramadim soracak kimse yoktu herseyi merakla korkuyla yaşayarak tecrübe ettim. Ama insan yaşayacaklar ini önceden bilirse kendini ona göre hazırlar. Ben 3 kez aşılama yaptırdım canım devlrtle anlasmali özel hastanede 4.5 yıllık evliyim en son umut tüp bebekti ama o da olmadı. Seni n ilk aşılama miEğer sormam seni üzmüyorsa bişeyde soracaktım. Kaç kere aşılama denediniz nerede yaptırdınız
Ben 4 kere asilama yaptirdim tutmadi. Bu ay kismetse tup yaptircm%20 canım. Tüp bebeğin önceki aşaması. Bir çok doktor 4_5 kere aşılama deneyip sonra tüp bebeğe yöneldiriyor. Ama benim doktorum eğer 2 kerede tutmadıysa hiç zaman kaybına gerek yok hemen tüp bebek diyor bende öyle düşünüyorum.
Evet ilk aşılamam. Bu konuyla alakalı herşeyi ben kkdaki bu kötü tecrübeleri yaşamış insanlardan öğrendim. Günümüzde artık maalesef doğal yolla hamile kalan çok az insan var. Birbirimize destek olarak bugünleri atlatıcaz İnşallahYok
canım sorabilirsin insan alısyor. Ben de geçtim senin geçtiğini aşamalardan ama hiç kimseye soramadim soracak kimse yoktu herseyi merakla korkuyla yaşayarak tecrübe ettim. Ama insan yaşayacaklar ini önceden bilirse kendini ona göre hazırlar. Ben 3 kez aşılama yaptırdım canım devlrtle anlasmali özel hastanede 4.5 yıllık evliyim en son umut tüp bebekti ama o da olmadı. Seni n ilk aşılama mi
İnşallah ben burayı tüp bebek donemimde keşfettmistim burasi gerçekten çok güzel kimse birbirini tanımıyor ama bütün arkadaşlar her zor asamada destek oluyorlar dua ediyorlar Allah hepinizden razi olsun. Senin de aşılaman tutar da sonraki aşamaları hiç yasamazsın inşallah müjdeli haberini bekliyoruzEvet ilk aşılamam. Bu konuyla alakalı herşeyi ben kkdaki bu kötü tecrübeleri yaşamış insanlardan öğrendim. Günümüzde artık maalesef doğal yolla hamile kalan çok az insan var. Birbirimize destek olarak bugünleri atlatıcaz İnşallah
Bak konuda doktorları suçluyorum. 4 kere insanı bu strese sokuyorlar.Ben 4 kere asilama yaptirdim tutmadi. Bu ay kismetse tup yaptircm
Amiiiiin canimBak konuda doktorları suçluyorum. 4 kere insanı bu strese sokuyorlar.
allahım sana da tez zamanda nasip etsin
Canım kimseden ses çıkmazsa beni etiketle. Ben bugün müsaitim okurumDua almayanlar hadii sizleri bekliorz
Ben de duydum onu. Deneme yi düşünüyorum ama yağmuru nasıl biriktirecegi onu bilmiyorumArkadaşlar nisan yağmurlarının çok şifalı olduğunu söylüyorlar. Aynı zamanda çocuğu olmayan kadınların suyunu içebileceğini. Hiç yapan veya bilgisi olan var mı.
Evet aynen nasıl toplamak gerekir acaba. Birde yedi bardak falan toplamak laxım sanırIm.her güne bir bardak.Ben de duydum onu. Deneme yi düşünüyorum ama yağmuru nasıl biriktirecegi onu bilmiyorum