RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA.sıradakı arkadaş için de 300 yazn kızlar bana mmihrimahtan sonraki arkadaş için
TAMAM TATLIM...ARKADASLAR @gulucukgs ARKADASIMIZ YENI LISTE YAPMIS AMA
LISTEMIZDE SILINECEK ARKADASLAR OLDUGU ICIN BILEMEMIS
mormenekse0101 ARKADASIMIZA GECMIORUZ CUNKU 2 DIR DUA ALMIO YENI LISTEYI YAPICAM BIRAZDAN
LUTFEN YENI LISTEYE GECILINCE DIKKAT EDELIM DUA ALMAYANLARI CIKARIORUZ HAKSIZLIK OLMASIN KIMSEYE
Canim ben de nisan da kismetse deniycem. Sakin stres olma ne guzel bebisimizi karnimiza koycaklar. Bu cok guzel heyecanli bir bekleyis olarak dusun. Bebek icin bu zorluga katlanmamiz lazim. Dualarimizi edelim birbirimize. Her anini paylas bizimle tedaviye baslarken transfer yapilinca dua ederiz canim. Kimin duasinin kabul olcagi belli olmaz.kızşlar benim ilk deneme olacak tüpbebekte süreçin cok zor oldugunu söylüyolar ilaçlar falan doğrumu şimdiden stres oldum valla
LISTEYLE ESES50 ILGILENIYOR CNM.BUGUN HAYRIS ICIN OKUYORUZ.halemonn icin ne kadar toplandi dun 7000 toplanabildi mi ? ve hergün birisi icin mi okuyoruz ben yeni üyelerdenimde.. eger öyleyse bugun kimin icin okuyacagiz ?
canım benim çok sağol allah razı olsun tabiki paylaşırım inş hepimiz hayır haberler alırız.Canim ben de nisan da kismetse deniycem. Sakin stres olma ne guzel bebisimizi karnimiza koycaklar. Bu cok guzel heyecanli bir bekleyis olarak dusun. Bebek icin bu zorluga katlanmamiz lazim. Dualarimizi edelim birbirimize. Her anini paylas bizimle tedaviye baslarken transfer yapilinca dua ederiz canim. Kimin duasinin kabul olcagi belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?