Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz bu duayi ilk oglum icin tedavi gorurken o kadar cok o kadar cok okudukki hatta evde kuran okutup gelsn herkez bu duayi okumustu o yuzddn cok inaniyorum Rabbim ugrasan didinen pesini birakmayanlara mutlaka evlat nasip eder bir yolla
hanımlar daha önce de yazmıştım tekrarlamak istiyorum mevlit kandiline hatim yapmak istiyoruz topluca herkes kendi niyetine göre okuyor hatim topiğine destek bekliyoruz :)
merhaba kizlar simdilik istenen rakama ulasamadik sanirim henuz ...biraz daha eklemeler olursa bolusturup okuyabiliriz calisanlar icin zor olabilir bir anda fazlaca okumak cani gonulden edelim kabul olsun dualarimiz..
Merhaba arkadaşlar bende aşılama yaptırdım cuma gunu belli olacak sonuç. benım için de dua okuyabilir misiniz RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.