1.başak2569
2.tulay_20
3.flzask2003
4.bahar85
5.nekadarzor
6.blowhole25
7.su1838
arkadaslar 2.turumuza basliyoruz bugun itibariyle aeroplain arkadasimiz duaya devam edemeyecegini bildirdi ve su1838 arkadasimiz grubumuza katildi
Rabbim dualarimizi tez zamanda kabul etsin daha fazla aratmadan bekletmeden hayirli saglikli bebislerimize kavustursun insallah...
canım seni tenzih ederek yazdım ben o şekilde..
sen kaç gün ara verdin ve bundan hepimizin haberi var..
ama hiç sesi soluğu çıkmayan arkadaşlar var malesef..
bi daha ki gruba düzenli okumak isteyenlerle devam edelim bence..
mavimenekşe için de "okudu" olarak yazdım senin için..
Allah kabul etsin inşallah..
1 tane daha yazayımda 4 kalsın bari. badezuzumun duaları bitti galiba dimi.hiç ses yok bugün
1 tane daha yazayımda 4 kalsın bari. badezuzumun duaları bitti galiba dimi.hiç ses yok bugün
ya kızlar okumayı bitirince, listedeki isminizin karşısına okundu diye yazın(kopyala yapıştır), öyle daha sistematik oluyor.)benimkiler bitti canım önceki sayfalarda yazdım..
gazel seninkileri bitiridm Allah hayırlı evlat versin inş...
ya kızlar okumayı bitirince, listedeki isminizin karşısına okundu diye yazın(kopyala yapıştır), öyle daha sistematik oluyor.)
listenin başınada kimin için okunduğu tabi
Amin canım.ağzına sağlık. Allah dualarını kabul eder inş. ve hepimiz dileklerimize kavuşurzbenimkiler bitti canım önceki sayfalarda yazdım..
gazel seninkileri bitiridm Allah hayırlı evlat versin inş...
gazel-es için--(çarş-perş)
1-ecrin23........
2-badezuzum....okudu
3-gazel-es........
4-tuuraba.........
5-su1838.........
6-pbsc............
7-minnie..........
ya kızlar okumayı bitirince, listedeki isminizin karşısına okundu diye yazın(kopyala yapıştır), öyle daha sistematik oluyor.)
listenin başınada kimin için okunduğu tabi
gazel-es için--(çarş-perş) şu görüntüyü çok beğendim. gözlerim doldu inanki
gazel-es için--(çarş-perş)
1-ecrin23........
2-badezuzum....okudu
3-gazel-es........
4-tuuraba.........
5-su1838.........
6-pbsc............
7-minnie..........
canım eksiklerinin bittiğini haber vermesin siteye yaz eksik olan arkadaşların içleri rahat etsin :))))
canım eksiklerinin bittiğini haber vermesin siteye yaz eksik olan arkadaşların içleri rahat etsin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?