- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
1500 ise eksiğim okudum kimse kusura bakmasın lütfen
haber vermeyi unutmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1500 ise eksiğim okudum kimse kusura bakmasın lütfen
29-30 Kasım Perşembe-Cuma blk10 için okuyoruz.
1.mrvb......................okudu
2.deniz1717...............500 mrvb okudu deniz1717 500 okuyor
3.RomaRoma..............okudu
4.gnshusna...............mrvb okudu
5.gunslinger..............okudu
6.blk10.....................okudu
7.askbebek...............okudu
arkadaslar coookk ozurdıleyerek bırsey sormak ıstıyorum.ben elımden geldıgı kadar ıtınayla herkeze tam gununde hıc aksatmadan okudum.okumaya calıstım.benım okudugum arkadaslardan bana okumayanların yerıne nıye dıger arkadasların okudugunu affınıza sıgınarak sorabılırmıyım.haksızlık olup olmadıgı konusunu bılmıyorum ama bana haksızlık gıbı gelıyor.kusura bakmayın sadece merak ettım neden boyle oldugunu((((
gazel-es için--(çarş-perş)
1-ecrin23........
2-badezuzum....okudu
3-gazel-es........
4-tuuraba.........
5-su1838.........
6-pbsc............
7-minnie..........
29-30 Kasım Perşembe-Cuma blk10 için okuyoruz.
1.mrvb......................okudu
2.deniz1717...............500 mrvb okudu deniz1717 500 okuyor
3.RomaRoma..............okudu
4.gnshusna...............mrvb okudu
5.gunslinger..............okudu
6.blk10.....................okudu
7.askbebek...............okudu
arkadaslar coookk ozurdıleyerek bırsey sormak ıstıyorum.ben elımden geldıgı kadar ıtınayla herkeze tam gununde hıc aksatmadan okudum.okumaya calıstım.benım okudugum arkadaslardan bana okumayanların yerıne nıye dıger arkadasların okudugunu affınıza sıgınarak sorabılırmıyım.haksızlık olup olmadıgı konusunu bılmıyorum ama bana haksızlık gıbı gelıyor.kusura bakmayın sadece merak ettım neden boyle oldugunu((((
bu konu benimde aklımda malesef...burda biz birimiz için dua okuyorum ben acaba birinin hakkına girermiyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum ama malesef böyle birşey olunca insanın aklı bulanıyor bir kere
canım ben sebilem için 1000 tane okudum Allah kabul etsin
basak2569(fatos) icin;
5-6 aralik
1.başak2569
2.tulay_20kudu
3.flzask2003
4.bahar85
5.nekadarzorkudu
6.blowhole25
7.su1838
tulay_20 icin
7-8 aralik
1.başak2569
2.tulay_20
3.flzask2003
4.bahar85
5.nekadarzorkudu
6.blowhole25
7.su1838
Rabbim dualarimizi tez zamanda kabul etsin aratmadan bekletmeden hayirli saglikli meleklerimize kavustursun insallah
esma grubu nerelerdesiniz son durum nedir.. kimse okumuyormu .. ben mirror arkadaşımızdayım.. bugün biter inşallah. eğer devam edilmiyorsa bilgi lütfen..
canım ben esmanın grubundan çıkmak istiyorum mümkünse. geçen hafta o kadar yoğun çalışmama rağmen 5 günde 7000 adet okuyup tüm arkadaşların dualarını tamamlamama rağmen benden başka kimsenin bu kadar hevesli ve sorumluluk sahibi olamadıklarını görmek beni üzüyor okuduğum dualar boşa gidiyormuş gibi hissediyorum kimse kusura bakmasın ama ben böyle düşünüyorum. benim için okuyan varsa ki sanmıyorum Allah razı olsun benimkileri de Allah kabul etsin.
sebilem neree gidiyorsun ya.. okuyordum ben sana seninki bugün bitecektii. ama kaakçiçeği hiç kimseye okumamış gördüğüm kadarıyla.. sanırım çıktı listeden .. bir bilgisi olan varmı arkdaşlar.. sebilem haklı bizim brup çok yavaş... herkes yavaş davranınca bende yavaşladım hızlı gitmeyeyim dedimm..
1-ecrin23........okudu
2-badezuzum....okudu
3-gazel-es........
4-tuuraba.........
5-su1838.........
6-pbsc............
7-minnie..........okudu
canım bende okudum allah kabul etsin bir an önce hamile kal işallah
esmacım sebilem çıktımı gruptan. son durum nedir.. ben miror arkadaşımız için devam ediyorum..bugün biter inşallah..