- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
evet cnm. dün 2 meryem süresi okudum 2 farklı isme Hatice kızı Hanife için ve R4bi4 içinCanım şimdiki kişiye okudun mu seni yazmıştım bi önceki kişi için
@Vayneymis merhaba canım ben en son
ben mazeretli değilim en sonGünaydınlar
Şimdi etiketlediğim Kişilerin karşındında mazeretli yazmıyorsa bildirim yapabilirler mi? Mazeretli olanları tespit edip devamını çıkarmak istiyorum
Bir süredir okumayan var tolerans gösteriyorum kızlar
1-ceymi (AYSEL)
2- H hayalalemiveben mehmet kızı melek mazeretli
3- R Rad-8
4-Erwaaaa bat 14 şubat
5- @HemDeliHemAsik Hatice kızı Hanife bat 3 şubat
6-R4bi4 melek
7- @Vayneymis (ışıl)Bat 14 şubat
8- A AsyaaAyazz
9-Cikolatalikurabiyem
10BitmeyenUmidim
11 @nurtenn64
12SEVDAM07
13nursevdi
14 @Tatlianne201 tane okudu
15 L lionyez
16 B Burcinak bat 20 şubat
17Isimsiz 1
18 @papatya4680
19miyaww__
20 @Mucizeolsakeske topiğe katılmadan önce hamile olmıştu
21 hesap kendi isteği ile pasif @KaPrisLiPazen çocukları var bizler için okuyordu
22 R Rose_marie
23Hercai91
24turuncusemsiye
25gunes0101
26 V Vavin
27Lilly2008
28PINARXXX
29 @DlnOrhn topiğe katılmadan hamile olmuştu
30bezginblog
31- A aselatilgan
32- P pembehayaller06 bat 17 şubat 1 tane okudu
33PamukDeniz
34- D Durbidk
35- @Hayalimdi gercek oldu mazeretli
36- G Gmaez gmaez
37- @Gokkusagi80
38-mayissinegi
39-Saklicennet
40-Gullbahcemm mazeretli
41-Yariiimm 1 tane okudu
Allah razı olsun canım benimceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 V Vavin Lilly2008 PINARXXX bezginblog A aselatilgan PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
ceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 V Vavin Lilly2008 PINARXXX bezginblog A aselatilgan PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Cnm Allah razi olsun rabbim ins cumlesiyle dualarmizi kabul eder teskkrler tatlim hadi kizlar Allahin izniyle guzel haberleri verinceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 V Vavin Lilly2008 PINARXXX bezginblog A aselatilgan PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Allah razı olsun canım rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sanadaceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 V Vavin Lilly2008 PINARXXX bezginblog A aselatilgan PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Canım ben bir tane alıyorum şimdi başlıycam okumaya. Birde benim linkimin yanına Emine kızı Esra yazar Mısın
1 tane okuudmR4bi4 melek için okuyoruz
1-ceymi (AYSEL)
2- H hayalalemiveben mehmet kızı melek mazeretli
3- R Rad-8
4-Erwaaaa bat 14 şubat 5 tane okudu
5- @HemDeliHemAsik Hatice kızı Hanife bat 3 şubat
6-R4bi4 melek 2 tane okudu
7- @Vayneymis (ışıl)Bat 14 şubat
8- A AsyaaAyazz
9-Cikolatalikurabiyem
10BitmeyenUmidim
11 @nurtenn64
12SEVDAM07
13nursevdi
14 @Tatlianne201 tane okudu
15 L lionyez
16 B Burcinak bat 20 şubat
17Isimsiz 1
18 @papatya4680
19miyaww__
20 @Mucizeolsakeske topiğe katılmadan önce hamile olmıştu
21 hesap kendi isteği ile pasif @KaPrisLiPazen çocukları var bizler için okuyordu
22 R Rose_marie
23Hercai91
24turuncusemsiye
25gunes0101 mazeretli
26 V Vavin
27Lilly2008
28PINARXXX
29 @DlnOrhn topiğe katılmadan hamile olmuştu
30bezginblog
31- A aselatilgan
32- P pembehayaller06 bat 17 şubat 1 tane okudu
33PamukDeniz
34- D Durbidk
35- @Hayalimdi gercek oldu mazeretli
36- G Gmaez gmaez
37- @Gokkusagi80
38-mayissinegi
39-Saklicennet
40-Gullbahcemm mazeretli
41-Yariiimm 1 tane okudu
Okunan 10
Kalan 31
Allah razi olsun hic tanımadığımız kişilerden şu alıyordu rabbim boyle guzel insanların duasını kabul eder insalahceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 V Vavin Lilly2008 PINARXXX bezginblog A aselatilgan PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
ALLAH razı olsun bitanemceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 V Vavin Lilly2008 PINARXXX bezginblog A aselatilgan PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Allah razı olsun canımmm Rabbim gönlüne göre versin inşallah senindeceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 V Vavin Lilly2008 PINARXXX bezginblog A aselatilgan PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Aminnnn kızlarrrr rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla hayırlı zamanda versin inşaallah müminin mümin kardeşi için ettiği dua geri çevrilmezmiş Rabbim görüyo duyuyo en kısa zamanda hepimize nasib etsin inşaallahceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 V Vavin Lilly2008 PINARXXX bezginblog A aselatilgan PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Ay canım benim allah razı olsun senden. 1 okuyup bin alırsın inşallah. Bizler için yapmış olduğun dualarının bin katını rabbim sana versin. Gönlü zengin arkadaşım. Böyle insanların varlığı beni çok mutlu ediyor.ceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ R Rose_marie Hercai91 gunes0101 V Vavin Lilly2008 PINARXXX bezginblog A aselatilgan PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?