EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

@Vayneymis 1 TANE OKUDUM CANIM Erwaaaa Erwaaaa İÇİN ALLAH KABUL ETSİN
@Vayneymis merhaba canım ben en son Erwaaaa Erwaaaa için okumuştum. onu ekledin mi bilmiyorum o kadar çok mesaj gelmişki hafta sonu giremedim şimdide işteyim. Okuyamadım hepsini kafamda karıştı şimdi kimin için okuycaz. ayrıca sanırım okuma süresi 1 haftadan kısa oluyor ben pek yetişemiyorum böyle olunca takip ediyorum ama çok hızlısınız maşallah

ben mazeretli değilim en son Erwaaaa için okumuştum. sıradaki kişi için okuycam ama süre ne kadar. 1 haftadan kısa oldu sanırım süreler artık o yüzden yetişmekte zorlanıyorum açıkcası

Allah razı olsun canım rabbim önüne çıkarsın inşallah.

Kucaklarımız da hayırlısıyla dolsun inşallah. Allah'ım amiin, amiinn..

Cnm Allah razi olsun rabbim ins cumlesiyle dualarmizi kabul eder teskkrler tatlim hadi kizlar Allahin izniyle guzel haberleri verin

1 tane okuudm

Allah razi olsun hic tanımadığımız kişilerden şu alıyordu rabbim boyle guzel insanların duasını kabul eder insalah

Bu arada 1 tane daha okudum canım onuda eklersin insallah kısa sürede arkadaşımız hamile kalır ve biz insallah

Aminnnn kızlarrrr rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla hayırlı zamanda versin inşaallah müminin mümin kardeşi için ettiği dua geri çevrilmezmiş Rabbim görüyo duyuyo en kısa zamanda hepimize nasib etsin inşaallah

Ay canım benim allah razı olsun senden. 1 okuyup bin alırsın inşallah. Bizler için yapmış olduğun dualarının bin katını rabbim sana versin. Gönlü zengin arkadaşım. Böyle insanların varlığı beni çok mutlu ediyor.