EvetÇok afedersiniz ama bat nedir ben bilmiyom.adet mi demek.ben şuan adetliyim.sureyi haftaya inşallah okumaya başlayacağım
Çok afedersiniz ama bat nedir ben bilmiyom.adet mi demek.ben şuan adetliyim.sureyi haftaya inşallah okumaya başlayacağım
Saolasın canım cehalet kötü ilk defa duydum hakkını helal et.iyi ki böyle bir kervandayım bir sürü kardeşim oldu ve inşallah hem bu kadar kardeşimin çocuklarının olacağı haberi alır teyze olurum inşallah ben de anne olacağım haberini burdan paylaşırım
Beklenen adet tarihi.demek canım b.a.t
S.a.t de son adet tarihi ☺
Amin inşallah hayırlı ve tez zamanda salih evlatları olsun aynı şekilde bizede Rabbim nasip etsin.@Vayneymis cnmR4bi4 melek arkadaşımız için okudum Rabbim kabul etsin tez zamanda hayırlı evlatlarla sevindirsin inş. Canım linkimin karşısına irfan ve Sevim kızı Elif yazarmısın sana zahmet.
Saolasın canım cehalet kötü ilk defa duydum hakkını helal et.iyi ki böyle bir kervandayım bir sürü kardeşim oldu ve inşallah hem bu kadar kardeşimin çocuklarının olacağı haberi alır teyze olurum inşallah ben de anne olacağım haberini burdan paylaşırım
Amiinn inşallah canım.Amin inşallah hayırlı ve tez zamanda salih evlatları olsun aynı şekilde bizede Rabbim nasip etsin.
Bende aynı şekilde söylemek istiyorum benim içinde hıdır ve günay kızı tülay yazarsan sevinirim canım
Tabi ki@Vayneymis cnmR4bi4 melek arkadaşımız için okudum Rabbim kabul etsin tez zamanda hayırlı evlatlarla sevindirsin inş. Canım linkimin karşısına irfan ve Sevim kızı Elif yazarmısın sana zahmet.
Tamam canımAmin inşallah hayırlı ve tez zamanda salih evlatları olsun aynı şekilde bizede Rabbim nasip etsin.
Bende aynı şekilde söylemek istiyorum benim içinde hıdır ve günay kızı tülay yazarsan sevinirim canım
Amin aminnnVayneymis r4bi4 bu ay ikinizden biri hamile olabilir benim icime oyle doğdu insalah ikinizde olursunuz. Insallah herkes bir mucize olur da hepimizin olur.
TeşekkürlerAmin amin amin inşallah.Rabbim nasip etsin kurban olayım Ona. O ne büyük vekil
Bir de hakkınızı helal edin sabah akşam 7 defa tevbe suresinin son ayetinde hasbiyallahla başlayan yer var kısaca ben yazayım hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym okuyup kıbleye karşı dönerek Rahmandan ne dilenirse Allahım kabul eder duayı yeterki hayırlısıyla kelimesini hacetinizin başına koyun.ben çok dua etmisimdir Çok şükür Rabbim yardim etti.inşallah evlat içinde Rabbim duamizi kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?