Öle olacamaah ahh rahat olmaya çalış
Allah razı olsun rabbim gonlunun dilegini kabul etsin.bana Abdullah kizi zeynep die niyet canim.ceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem BitmeyenUmidim @nurtenn64 SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak turuncusemsiye Isimsiz 1 @papatya4680 miyaww__ R Rose_marie @Ssy8491 gunes0101 V Vavin Lilly2008 PINARXXX @esrayg A aselatilgan PamukDeniz P pembehayaller06 D Durbidk @Hayalimdi gercek oldu G Gmaez gmaez @Gokkusagi80 mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Yazdım canımAllah razı olsun rabbim gonlunun dilegini kabul etsin.bana Abdullah kizi zeynep die niyet canim.
@Vayneymis ismimin yanina Abdullah kizi Zeynep yazarmisin..
Sağol canimYazdım canım
Canım ben bir tane almıştım ya okudum. Başka arkadaşımı geçtik?Etiketlenen aşsğıda isimleri yazılı kişilerden mazeretli olanlar var mı geceye kadar müddet demiştim
Eğer şimdi yazmassanız listeden siliyorum Kızlar
Ben mazeretkiydim diyecek olan olursa tekrar eklerim ama daha fazla bekleyemicem
R Rad-8 A AsyaaAyazz @nurtenn64SEVDAM07
nursevdi L lionyez
Isimsiz 1 @papatya4680
R Rose_marie @Ssy8491
V Vavin
Lilly2008 PINARXXX @esrayg A aselatilgan PamukDeniz
D Durbidk
A aselatilgan
mayissinegi [/USER] mayissinegi
Ben mazeretliydim yrn dönüyorum insallahEtiketlenen aşsğıda isimleri yazılı kişilerden mazeretli olanlar var mı geceye kadar müddet demiştim
Eğer şimdi yazmassanız listeden siliyorum Kızlar
Ben mazeretkiydim diyecek olan olursa tekrar eklerim ama daha fazla bekleyemicem
R Rad-8 A AsyaaAyazz @nurtenn64SEVDAM07
nursevdi L lionyez
Isimsiz 1 @papatya4680
R Rose_marie @Ssy8491
V Vavin
Lilly2008 PINARXXX @esrayg A aselatilgan PamukDeniz
D Durbidk
A aselatilgan
mayissinegi [/USER] mayissinegi
Tamam canımBen mazeretliydim yrn dönüyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?